Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Megoldható valahogy, hogy egy...

Megoldható valahogy, hogy egy szendvicssütő akkumulátorról üzemeljen?

Figyelt kérdés
Próbáltam már autós inverterrel is de máshogy meg lehet oldani? Illetve létezik gyárilag akkus szendvicssütő?

2014. nov. 2. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ekkora teljesítményt nem képesek a kisméretű akkuk leadni
2014. nov. 2. 11:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha abba 230V-os fűtőbetéteket tettek, akkor az nem fog más feszültségről működni, legfeljebb fűtőbetét cserével, de nem egyszerű annak megvalósítása a költségről nem is szólva.

De!

Ha számolnál bármit is, hisz adatok rendelkezésre állnak, akkor talán azt a következtetést vonnád le, hogy nem igazán járható út.

2014. nov. 2. 12:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Első és folytatom, véletlenül entert ütöttem:

Az én szendvicssütőm 700W-os.

Ez 12V-os akkumulátorról 58A áramfelvételt jelent.

Egy teljesen töltött, gyári, eredeti kapacitását még tudó középkategóriás autó akkumulátora max. 50 percig bírja és csontra lemerül.

Ha ezt kb. 10* megcsinálod egy autóakkuval, azt nagyjából kidobhatod, mert nem ilyen használati módra tervezték!

Oda szolar akku kéne, az meg 3*-os áru....

2014. nov. 2. 12:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,hát igen sokat fogyaszt az biztos,enyém is 700w-os,esetleg 12v-os fűtőbetét milyen áron van és hol lehet kapni olyat ami képes ugyanolyan teljesítményre mint a benne lévő 700w-os?
2014. nov. 2. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Ilyen fűtőbetét nem létezik, nincs olyan, hogy bemegyek a boltba és ilyet kérek.

Vannak viszont cégek, amelyek gyártanak ellenálláshuzalból rendelésre betétet.

Talán tudok hozzájuk adni elérhetőséget, nagyon régen jártam náluk.

Azért azt tudnod kell, hogy már a bekötővezeték is nem is nagy túlzással kisujjnyi méretű kell, hogy legyen és a belső huzalozás is ilyesféléből kell, hogy készüljön, át kell építeni az egészet, ott már a megfelelő hőállóságú vezeték beszerzése sem egyszerű.

2014. nov. 2. 21:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi akkor nem csinálok semmit marad 220 as. Csak mert télen olyan helyen dolgozok hogy jól esne egy melegszendvics kajaszünetben:)
2014. nov. 3. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!