Milyen mosogatógépet érdemes venni? Milyen mosogatószert használtok hozzá? Tapasztalatokat várok
A márka tökmindegy, amiben hiszel.
Ár, amennyit a pénztárcád elbír. Standalon, vagy beépíthető függ tőled.
Nagyot érdemes venni, 12 terítékes, 60x60x85 cm-es.
A programokat nézd át: legyen benne egy magas hőmérsékletű, egy rövid program. Előny, ha külön tudod választani az alsó és felső zónát.
Amit tudnod kell, energiazabáló berendezés, de nagyon letojom, kényelmes, nagyszerű találmány.
Bekötés, villany kell neki, kb min 10A-es bizti el. Kell neki még hidegvíz, és szenyvízelvezetés. Ez a vízbekötés emelheti a költségeket. Maga a gép elhelyezése a konyhában okozhat még némi fejfájást, számolj vele.
A gép alapelve, hogy agyonlágyított magas hőfokú vízzel mos. Ezért lágyító sót kell bele rakni. Ezt eszi is bőven, kell is neki. A sóból kerüld el az olcsó noname dolgokat. Tabletta, amit akarsz, kisérletezd ki melyik a jó számodra. Én Finish-tabival etetem, mert a legközelebbi boltvan ezt árulják, mindig akciózzák, akkor veszek 5-6 dobozzal.
Az okosok ( szerelők:)) azt szokták mondani, hogy a gépek tudása márkától függetlenül hasonló. Elvégre nem túl szofisztikált ez a mosogatógép- program.
Amiben a lényegi különbség áll, az az élettartam, illetve szervízháttér. Lehet venni 50, és 100e körül is hasonló tudású gépet, ugyanolyan szolgáltatásokkal, de 2 év múlva elválik az ocsú a búzától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!