Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi a véleményetek az AEG...

Mi a véleményetek az AEG márkájú mosógépekről és fagyasztókról?

Figyelt kérdés
Mennyire megbízható és strapabíró készülékeket gyárt az AEG?

2014. okt. 18. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Tíz évvel ezelőtt, amikor mosógépet akartam vásárolni, megkérdeztem egy szervizes ismerősömet, melyik márkát ajánlaná?

..töprengés nélkül rávágta, hogy AEG..miért? kérdem...

azért, mert olyan mosógépet még nem kellett javítaniuk..

Nos aranyáron, de vettem egyet, ami a mai napig hiba nélkül működik, pedig nyúzva van rendesen.

fagyasztót passzolom.

2014. okt. 18. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi is egy AEG mosógépsaládosként, mindennap megy 7 éve hibátlanul.

Fagyasztónak is nagyon jó márka.de ott lejebb is engedheted, elektrolux, vagy Zanussi, ugyanis egy csoportban vannak. (Persze az AEG a prémium minőség.)

Mosógépben csak a miele, ami jobb, de annak nézd meg az árát. :-(

2014. okt. 19. 00:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocs a tauchpad megint megviccelt. Azt akartam írni, nagycsaládosként nyúzzuk 7 éve mindennap használva. :-)
2014. okt. 19. 00:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Ha annyi pénzem lenne, mint amennyi nincs, akkor természetesen Mielét vennék. Az örökös mint a nyomor..:)

Köszi a válaszokat!

2014. okt. 19. 11:34
 5/5 anonim ***** válasza:
aeg l98 699 fl2 nem jo,mert olasz. 240 000 volt.
2015. nov. 11. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!