Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Láttam a neten egy videót az...

Láttam a neten egy videót az volt a cime ''Ingyen energia''egy áram elosztó segitségével történt. Hogy is van ez? Ez hosszan tartó?

Figyelt kérdés
Az elosztó kábelje fel volt tekerve és egy kis szerkezetel adot neki szikrát.

2014. okt. 16. 12:35
 1/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
67%
Állítólag észt is osztanak ma a Lehel téren.
2014. okt. 16. 12:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
az csak kamu
2014. okt. 16. 12:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne dőlj be a fanyalgóknak. Én már második hónapja használom ezt a cuccot. Áldom azt, aki kitalálta. Kicsit kelleketlen, hogy már volt kinn az áramszolgáltató, mert látják, hogy nincs fogyasztásom, és azt hitték, hogy lopom az áramjukat, pedig nem :)
2014. okt. 16. 13:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Én már 1 éve ezt használom, azóta nulla a villanyszámlám
2014. okt. 16. 14:52
 5/10 anonim ***** válasza:
A paksi bővítés is azért lesz ilyen drága, mert reaktor helyett orosz "электроника" gyártmányú hosszabítókból lesz beépítve többmillió darab. A kábel feltekerés módja, és a szikraadás technikája az orosz partner titka marad, ha azt is megvettük volna, még többe kerülne. Ők csak telepítik, beindítják, mi pedig majd használjuk.
2014. okt. 16. 20:26
 6/10 anonim ***** válasza:
na ez a vacak nem volt képes bemásolni normálisan a cirill betűket, bocs
2014. okt. 16. 20:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Jó kamu, de akkor a videoban hogy müködik? Nem vágom ha a lámpa kábelje az elosztóba van dugva akkor hogy hogy még is megy?
2014. okt. 17. 16:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Sosem látod az egész elosztót, vagy az egész feltekert kábelt. És az sem látszik, hogy a hosszabbító saját villásdugója van-e bedugva önmagába. Pár ügyes vágás, és a néző azt véli látni, amit a videó készítője akart.
2014. okt. 17. 18:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Te magadtól vagy ennyire sötét vagy tanfolyamot végeztél?

Villszer.

2014. okt. 17. 21:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha egy villanyszerelő -aki feltehetőleg az egész életét a saját kezével becsavart VILLANYKÖRTÉK teljes spektrumú fényében töltötte- nem tud válaszolni egy ilyen rém egyszerű, energiamegmaradást feszegető kérdésre, oda szerintem pszichiáter kell.

Már amennyiben a "villszer" a villanyszerelő szakmára utal- csak mert a "w3dzz" kifejezést inkább a rádióamatőrök használják.

Ez marha jól esett :D. Egy beszólással már rég óta adósa voltam a 39 éves férfinek.

Szóval, ahogy oly sokan megmondták, ez az ingyen energia szerkentyű egy nagy kalap baromság. Hadd ne magyarázzam most el az anyag- és energiamegmaradás törvényeit.

Egy szikrányi elektromosság meg nem elég arra hogy gépeket működésbe hozzon.

Ahogy a 8-as válaszoló is említette: lehet hogy be van dugva a hálózatba. És úgy működik :D

2014. okt. 19. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!