Ne dőlj be a fanyalgóknak. Én már második hónapja használom ezt a cuccot. Áldom azt, aki kitalálta. Kicsit kelleketlen, hogy már volt kinn az áramszolgáltató, mert látják, hogy nincs fogyasztásom, és azt hitték, hogy lopom az áramjukat, pedig nem :)
2014. okt. 16. 13:21
4/10 anonim válasza:
Én már 1 éve ezt használom, azóta nulla a villanyszámlám
2014. okt. 16. 14:52
5/10 anonim válasza:
A paksi bővítés is azért lesz ilyen drága, mert reaktor helyett orosz "электроника" gyártmányú hosszabítókból lesz beépítve többmillió darab. A kábel feltekerés módja, és a szikraadás technikája az orosz partner titka marad, ha azt is megvettük volna, még többe kerülne. Ők csak telepítik, beindítják, mi pedig majd használjuk.
2014. okt. 16. 20:26
6/10 anonim válasza:
na ez a vacak nem volt képes bemásolni normálisan a cirill betűket, bocs
2014. okt. 16. 20:27
7/10 A kérdező kommentje:
Jó kamu, de akkor a videoban hogy müködik? Nem vágom ha a lámpa kábelje az elosztóba van dugva akkor hogy hogy még is megy?
2014. okt. 17. 16:31
8/10 anonim válasza:
Sosem látod az egész elosztót, vagy az egész feltekert kábelt. És az sem látszik, hogy a hosszabbító saját villásdugója van-e bedugva önmagába. Pár ügyes vágás, és a néző azt véli látni, amit a videó készítője akart.
2014. okt. 17. 18:49
9/10 anonim válasza:
Te magadtól vagy ennyire sötét vagy tanfolyamot végeztél?
Villszer.
2014. okt. 17. 21:12
10/10 anonim válasza:
Ha egy villanyszerelő -aki feltehetőleg az egész életét a saját kezével becsavart VILLANYKÖRTÉK teljes spektrumú fényében töltötte- nem tud válaszolni egy ilyen rém egyszerű, energiamegmaradást feszegető kérdésre, oda szerintem pszichiáter kell.
Már amennyiben a "villszer" a villanyszerelő szakmára utal- csak mert a "w3dzz" kifejezést inkább a rádióamatőrök használják.
Ez marha jól esett :D. Egy beszólással már rég óta adósa voltam a 39 éves férfinek.
Szóval, ahogy oly sokan megmondták, ez az ingyen energia szerkentyű egy nagy kalap baromság. Hadd ne magyarázzam most el az anyag- és energiamegmaradás törvényeit.
Egy szikrányi elektromosság meg nem elég arra hogy gépeket működésbe hozzon.
Ahogy a 8-as válaszoló is említette: lehet hogy be van dugva a hálózatba. És úgy működik :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!