Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen mosógépet vegyek ami...

Milyen mosógépet vegyek ami nem rozsdásodik? A tetején?

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 22:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
8%
Esetleg aminek nem kazánlemezből van a teteje.
2010. jan. 23. 22:53
 2/15 anonim ***** válasza:
60%

Ez nem jó?

[link]

2010. jan. 23. 22:58
 3/15 A kérdező kommentje:

köcsögök!!!!!!

mért nem lehet normálisan válaszolni???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????nem normális hogy 5 hónap és kicsit rozsdás a teteje!itt is irták már hogy többnek rozsdásodik.

2010. jan. 23. 23:06
 4/15 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló: :))))))

Amúgy szerintem ha nagyon rozsdásodik, akkor teteje, akkor nem megfelelő helyen van fölállítva, vagy nem megfelelően van karbantartva, bánva vele.Normális esetben egy mosógép teteje nem rozsdásodik nagyon, talán ha már 30-40 éves, tehát ha nincs megfelelően bánva vele, akkor akármelyik rozsdásodni fog.

2010. jan. 23. 23:06
 5/15 anonim ***** válasza:
Úgy értem, h az előző válaszoló megmosolyogtatott, nem én vagyok a játékmosógépes :)
2010. jan. 23. 23:07
 6/15 A kérdező kommentje:

[link]

az enyémis ennyire rozsdás mit ennek.

[link]

[link]

2010. jan. 23. 23:10
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem még egyik mosógépem sem volt rozsdás. A mostani 10éves. Szerintem leginkább ott probléma ez, ahol nagyon párás (esetleg emellé még párás is) a fürdő. Oda meg mindegy milyet veszel..
2010. jan. 23. 23:31
 8/15 anonim ***** válasza:
esetleg mellé még hűvös is*
2010. jan. 23. 23:31
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszi.
2010. jan. 23. 23:34
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is a helység páratartalma okozhatja ezt, típus ilyen szempontból nem lényeges.Sajnos nálunk is elég kicsi a fürdő, párás a levegő stb. ha látom pl., hogy lecsapódott a víz a gépre, akkor egyből letörlöm egy száraz ronggyal, mást szerintem nem nagyon lehet tenni.

Egyébként Whirlpool gépet nem ajánlok, ha esetleg olyat szeretnél.Könnyen meghibásodik, drága a javítása.

2010. jan. 24. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!