Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Candy vagy Whirlpool mosogatóg...

Candy vagy Whirlpool mosogatógépet vegyek?

Figyelt kérdés

Kettő között dilemmázok,mert árban ez a kettő fér bele a költségvetésbe(bár én Bosh_nak jobban örülnék)!Segítsetek!

Köszi

2010. jan. 19. 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:

bosch-t

hosszú távon az éri meg, hidd el, ne csak a ma pillanatában gondolkodj

2010. jan. 19. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Bosch-t, ha körbenézel, nem drágábbak sokkal. Mennyiért néztél Candy-t és Whirlpool-t? Ha mindenképpen ez a kettő, akkor Candy, a Whirlpoolról csak rosszat hallottam (műszakis eladó mondta, hogy azt ne).
2010. jan. 20. 12:37
 3/10 anonim ***** válasza:
jah és argep.hu
2010. jan. 20. 15:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. jan. 20. 21:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Bosch-t vegyél. whirpoolt ne.
2010. jan. 22. 17:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem a Bosch-al nem kevés problémám akadt, őket pont nem ajánlanám. Némileg mázli kérdése is a dolog,mert vannak ismerősök,akiknél nagyon bejött a Whirlpool,itt viszont szidják.

Ugyanez van a többi márkával is,néha egy gagyinak mondott is bejön,máskor meg a frankó márka rögtön betojik.

2010. jan. 23. 00:12
 7/10 anonim ***** válasza:
minden gyárto mostanság arra megy hogy olcsó terméket állitson elő gagyibb alkatrészből. ált kínai cuccokbol. ha drágábbat veszel mint az átlag akkor megvan rá az esély hogy jot kapsz amibe normális alkatrész van. Electroluxos dolgozó vagyok .
2010. jan. 24. 10:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,megvettem végül!Candy mellett döntöttünk!Remélem beválik!
2010. jan. 25. 11:56
 9/10 anonim ***** válasza:
akkor miért kérdezted? low a candy a legrosszabb nem záródik rendese az ajtó meg egy nagyadag fos... nekünk whirpool van
2010. jan. 26. 13:58
 10/10 A kérdező kommentje:

Szia,kedves utolsó,ha láttad volna 19-én kérdeztem,és tegnap vettük meg!

Majd meglátjuk,hogy beválik-e!

A whirlpool hűtőnket 4x cserélték,és 5 év után teljesen beadta az unalmast!Ezért tartottam ettől a márkától!

Azért köszi!

2010. jan. 26. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!