ELECTROLUX EOC5751AAX típusú sütő használata!?
Sziasztok, van köztetek akinek esetleg ilyen típusú sütője van? Vagy a márkából bármelyik típus??
Most ismerkedem vele, az élesztő nélküli túrós pogácsát sütöttem vele először, alsó-felső sütésen, 180 fok, aztán a vége 200 lett... kb. 50 perc alatt sikerült neki megsütni( normál esetben egy ilyen poginak elég 25-30 perc)
A következő étel sült tarja volt letakarva fóliával, 1-es polc, infrasütést javasolta, másfél óra után vettem le a fóliát és még úgy sem volt az az igazi omlós, amit ennyi sütési idő után elvárhatnék...majd még plusz fél óra pirítás után elfogyott a türelmem és kikapcsoltam... nem lett szép piros-ropogós sajna.
Rakott ételt is csináltam vele, amihez tulajdonképpen, minden meg volt főzve, csak össze kellett sütni. Alsó felső sütéssel kezdtem ezt is, másfél óra eltelt, mikor levettem a fóliát és rátoltam a pizzasütés funkciót, hogy piruljon egy kicsit..hát nem voltam itt sem megelégedve a végeredménnyel. Az előző egyszerű sütőm ezt pirítással együtt 1 ó alatt megcsinálta..
Ha van tapasztalatotok,tanácsotok kérlek osszátok meg velem! Köszike
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!