Melyik a legjobb hifi? ( Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Szóval elég szőke vagyok ilyen téren... A Tescoba láttam egy olyan hifit vagy mittom én mit, aminek ilyen jó nagy hangfalai voltak, assszem 3-4db és nagyon megtetszett. Mi a neve annak amelyiknek ilyen nagy hangszórói vannak (vagy mik azok) ?:DD Melyik a legjobb a márka? 50-60 ezerig mennék el az árakkal!
Tényleg bocsi hogy ilyen fogyatékos vagyok:'D Előre is köszönöm szépen a normális válaszokat!:))
2014. szept. 7. 11:30
1/2 anonim válasza:
Szia!
Ha 3-4 hangszórója volt akkor az nagy valószínűséggel nem hi-fihanem házimozi rendszer...
Tapasztalatom alapján a Philips gyártmányok nagyon jók.
2/2 A kérdező kommentje:
már én is gondoltam rá hogy házimozi de nem voltam benne biztos..kb. milyen árban vannak?:)
2014. szept. 7. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!