Milyen mosogató gépet vegyek?
Figyelt kérdés
Legfeljebb 90 ezer forintom van rá és 12 terítékesre lenne szükségem. Már kinéztem egy gépet.
Nem igazán értek a mosogatógépekhez, de ennyi pénzért ezt tűnt a legjobbnak.
Ha valaki tud jobbat ajánlani, akkor szívesen meghallgatnám.
Előre is köszönöm! :)
2014. szept. 2. 17:14
1/4 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném, hogy azt írja "beépíthető". Ha jól értem, akkor ilyenre lenne szükségem, mert pult futna végig felette.
2014. szept. 2. 17:17
2/4 anonim válasza:
Igen csak a kijelzőnek hagyjatok helyet!
3/4 anonim válasza:
Nem kell beépíthetőt venned, ha csak a pult alá teszed. A beépíthetőnél olyan az ajtó kiképzése, hogy bútorlapot lehet rá rakni, de az drágább. A szabadonállót simán be lehet tenni. Egyébként ha javasolhatom, minél egyszerűbbet válassz, mert a kismillió programot úgysem fogod rendszeresen használni. Én most vettem egy Indesitet, 5 programos. Előtte 16 évig egy teljesen mezei Boschom volt, csak két programja volt, de az is elég, hidd el. Minék bonyolultabb gépet választasz, annál több a hibalehetőség.
4/4 anonim válasza:
Nekünk Bosch van kb 1 éve,és áldás a családnak!!Sokat dolgozunk,és csak bedobjuk a mosatlant,nem kell hogy ússzon a konyha,még nagy kaják után se.12terítékes,és van hogy naponta 2-szer megy,úgyhogy ki van használva.Hatalmas segítség a háziasszonynak!!!Van rajta egy 33 perces program a poharaknak,mi általában azt használjuk,mert az is elég.Ha csak azt nézem,hogy (4-en vagyunk)mennyit mosogattunk,mennyi víz fogyott el,és(énse hittem el!!!)mennyivel tisztábbak a dolgok,megérte.Hetekig olvastam a véleményeket,milyent érdemes venni,végül Bosch-t választottuk.Azt mondják sokan:ez a mos.gépek Mercedese,és ez igaz is.Tökéletesen működik,semmi baj nem volt vele eddig,igaz 100ezer volt,de nem 2-3 évre veszi az ember,és nem 10-20ezren kell hogy múljon.5 év garancia van.Én csak ajánlani tudom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!