Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szerintetek az alábbi porszívó...

Szerintetek az alábbi porszívó jó választás?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jan. 16. 12:30
 1/7 anonim ***** válasza:
A 360W szívóteljesítmény már jó.
2010. jan. 16. 12:42
 2/7 A kérdező kommentje:
"Hepa 11 filter" van benne, ezt lehet mosni?
2010. jan. 16. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt ne tudom.Csak abban vagyok biztos, hogy már megjártunk porszívókkal.Megtévesztés az 1400-1600W. Aztán meg nem szív semmit, mert a szívóteljesítménye lof@sz. Most olyat vettünk aminek minimum 300W.Ez jó.Sztem.
2010. jan. 16. 13:50
 4/7 A kérdező kommentje:
360W szívóteljesítményű...
2010. jan. 16. 13:54
 5/7 A kérdező kommentje:

Még ez van amit néztem: [link]

A kettő közül melyik a jobb?

2010. jan. 16. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Én az elsőt választnám
2010. jan. 16. 15:40
 7/7 issti ***** válasza:
100%
Nem javaslom a porzsák nélküli porszívókat. A szűrője nagyon hamar koszolódik, a tisztítása nagyon pepecs munka. Egy használat után eltűnik a szívó ereje. Minden használat után tisztítani kéne. Sajnos a porzsákosnál még nem találtak ki jobbat. Én is nagyon utálom, hogy minden porzsák vásárlásnál mennyi pénzt leszednek rólam a gyártók, de nincs jobb megoldás sajnos. :( Ezekkel foglalkoztam sokáig, és én sem hittem eleinte. Nekem is volt ilyenem, de soha többet. Pedig olyan jól hangzik, hogy nem kell utána költeni rá :)
2010. jan. 17. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!