Mennyi a fogyasztása egy hűtőgépnek?
Sziasztok!
Kérdésem hogy vettenm egy uj LG hűtőt amire az volt irva hogy 372kw az éves fogyasztása. Ez mit jelent? Milyen használat mellet igaz ez? MIért kérdezem?
Nekem van egy ilyen LG GB-R409 hűtőm és majdnem napi 2kw energiát zabál meg. Ez akár hogy nézem évi 740kw kürűl van!
akkkor most mia rossz?
És más paraméter nem volt megadva? Hogy milyen körülmények mellett fogyaszt ennyit.
Gondot okozhat a túl meleg környezet
Az is lehet,hogy kevesebb benne a hűtőközeg,mint kellene ezért jár többet a motor.Ha a hűtő egyre rosszabbul hűt,akkor valószínű szökik a gáz,ezért folyamatosan jár, és egyre rosszabb a teljesítménye.Ha viszont nem romlik a teljesítménye,akkor lehet gyárilag töltöttek bele keveset.
VEttem egy egyszerű fogyasztás mérőt azzal mértem le!
Normálisan van hasznáva ugyhogy ennek megfelelően van pakolva. A mélyhütő -17 fokos mig a normál rész 3as ra van állitva.
??
Saját tapasztalat: 400 literes fagyasztó,napi 1,5 KW.
Azért azt a 372kw éves fogyasztást is illik fenntartásokkal kezelni.Kicsit úgy vannak ezek az adatok megadva, ahogy az autóknál a fogyasztási adatok, tehát nagyon ideális körülmények közt fogyaszt ennyit:)
Egyébként mikor mérted? Mert nyáron 35 fokos külső hőmérsékletnél simán megkajál ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!