Ariston tip.15 literes,2000 W-os vízmelegítő tudok vizet spórolni?
Jelenleg Baxi Main Digit kombi-cirkóm van. A konyha elég messze esik a készüléktől. Ráadásul az utcánkban elég gyakori a csőtörés, a víznyomást nehéz beállítani.
Tisztában vagyok vele, hogy jóval több víz folyik ki ilyen rendszer mellett, mint egy kis vízmelegítőben.
Viszont akkor is túlzásnak tartom, hogy egy hónap alatt 8-9 m3 vizünk megy el !!!!!!!
Ketten vagyunk a 23 éves fiammal, hétközben nem főzök, mosogatni és kétnaponta mosogatunk, mert nincs mit. Mosógépem is igen takarékos.
Kádunk sincs, csak zuhanyozunk, én kb. 2 perc fogmosással együtt, a fiam kb. 3-4 perc alatt teszi magát rendben a tusolással.
Kerti csapom sincs tavaly óta.
Csőtörésünk sem igen lehet, nézem napok óta a vízórát, a kicsi piros propeller nem forog.
Egyszerűen nem értem, hova megy el nekünk ennyi víz !
A megoldást keresem.
Meghagynám a konyhában a gázüzemi melegvizem, de mellé bekötném a fenti készüléket (ez volt a padon, újra nincs pénzem, bár a csapot és egyéb tartozékot így is meg kell venni).
Az áramszámlám tuti megnyomná, de már egyszerűen nem tudom, mit tegyek.
Ha felszerelném, ez a készülék mennyi ideig tárolja a meleg vizet? Naponta hányszor fűtene rá kb. 45 fokos vízre?
Egyáltalán takarékoskodnék valamit?
De 40 hónap alatt kettőnknek 380 m3 víz ... az durva, és kizárt. A Vízművet is hiába hívtam ... használható tanácsot nem adtak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!