Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ariston tip.15 literes,2000...

Ariston tip.15 literes,2000 W-os vízmelegítő tudok vizet spórolni?

Figyelt kérdés

Jelenleg Baxi Main Digit kombi-cirkóm van. A konyha elég messze esik a készüléktől. Ráadásul az utcánkban elég gyakori a csőtörés, a víznyomást nehéz beállítani.

Tisztában vagyok vele, hogy jóval több víz folyik ki ilyen rendszer mellett, mint egy kis vízmelegítőben.

Viszont akkor is túlzásnak tartom, hogy egy hónap alatt 8-9 m3 vizünk megy el !!!!!!!

Ketten vagyunk a 23 éves fiammal, hétközben nem főzök, mosogatni és kétnaponta mosogatunk, mert nincs mit. Mosógépem is igen takarékos.

Kádunk sincs, csak zuhanyozunk, én kb. 2 perc fogmosással együtt, a fiam kb. 3-4 perc alatt teszi magát rendben a tusolással.

Kerti csapom sincs tavaly óta.

Csőtörésünk sem igen lehet, nézem napok óta a vízórát, a kicsi piros propeller nem forog.

Egyszerűen nem értem, hova megy el nekünk ennyi víz !

A megoldást keresem.

Meghagynám a konyhában a gázüzemi melegvizem, de mellé bekötném a fenti készüléket (ez volt a padon, újra nincs pénzem, bár a csapot és egyéb tartozékot így is meg kell venni).

Az áramszámlám tuti megnyomná, de már egyszerűen nem tudom, mit tegyek.

Ha felszerelném, ez a készülék mennyi ideig tárolja a meleg vizet? Naponta hányszor fűtene rá kb. 45 fokos vízre?

Egyáltalán takarékoskodnék valamit?

De 40 hónap alatt kettőnknek 380 m3 víz ... az durva, és kizárt. A Vízművet is hiába hívtam ... használható tanácsot nem adtak :(

2014. aug. 25. 13:00
 1/1 anonim válasza:
Sorba kösd a meleg víz ágra konyhába a kicsi bojlert és mert gondolom az a gáz hogy mire meleg jön sok víz elfolyik. Én pl sok vízzel mosogattam de végül vettem egy mosogató gépet 12 teritékest, teljesen megpakolva 13 liter vízzel elmosogat mindent amit beleteszek, vízből így sokat spóroltam 1 mosogatás tablettával vízzel és árammal együtt nincs 100Ft sem. 3an vagyunk, hetente csak néha kapcsolom be addig benne gyűlik a mosatlan ha zárva tartod az ajtaját nem jön ki a szag és nem szárad rá az edényekre sem a kaja mert belül nedves a környezet.
2014. aug. 28. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!