Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért marad mosópor a tartályb...

Miért marad mosópor a tartályba mosás után?

Figyelt kérdés
úgy nézem csak összecsomósodik és benne marad
2010. jan. 14. 01:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A rosszabb minőségű mosóporok nálam is ezt csinálják.

Lehet nálad is ez a gond?

2010. jan. 14. 01:31
 2/11 anonim ***** válasza:

Néha nekünk is marad benne pár kis borsó, vagy mogyoró nagyságú összecsomósodott mosópor.

Nem tudom miért nem mindig :s Szerintem válts mosóport.

Nekünk meg képzeld az öblítő marad benne néha. Illetve csak felengedi vízzel és kicsit elhasznál belőle de az alján egész vastagon áll benne az öblítős víz. Eleinte nem tudtam mi lehet azt hittem kihagyta az öblítést és rányomtam megint. De utána it ott volt az öblítős víz benne :-O Pedig amúgy öblít...

Hát nem tudom miért csinálja most ezt, de legalább kimos. Újat meg úgyse tudunk veni így belenyugszom.

2010. jan. 14. 01:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Túl sok mosóport teszel bele szerintem, nézd meg a csomagoláson pontosan az adagolást, és aszerint tegyél mosóport.Régebben nekem is sokszor beleragadt stb, de amióta ezt figyelembe veszem nincs gond, se mosópor, sem öblítő nem marad, még az úgymond olcsóbb mosószereknél sem.
2010. jan. 14. 02:41
 4/11 anonim válasza:
Anyukám járt mindig igy bosszankodott rajta aztán előkotorta a használati utasítást és a z ő mosógépe intelligensen kezeli a szilárd ill folyékony mosószert. A beöntőhelyen egy kis panel fel-le mozgatásával kell váltogatni hogy milyen fajta mosószert használ. a probléma megszűnt. Nézd meg te is hátha nálad is ilyen jellegű a gond. Vagy használj folyékony mosószert. Speciel én nagyon régen csak folyékonnyal mosok mert jobb adagolni és nem marad a ruhában a szemcse:)
2010. jan. 14. 08:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Én mikor ilyen baja volt a mosógépnek, akkor kivettem a tartályt és kimostam, kivízkőoldóztam.Meg azt a helyet is kimostam, ahonnan kihúztam, mert ott gyűlt fel a sok mosópor.Nekem bevállt.
2010. jan. 14. 08:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
01:55-nek: megelőzheted az öblítő problémát, ha eleve felhígítva öntöd a tartályba.
2010. jan. 14. 14:16
 7/11 anonim ***** válasza:

01:55

Gondolom öblítőkoncentrátumot használsz, azt elvileg hígítani kell mielőtt beleöntöd, de egyszerűbb, ha nem koncentrált sima öblítőt használsz.

2010. jan. 14. 17:58
 8/11 anonim ***** válasza:

01:55 ma mostam és az öblítő csodálatosan eltűnt :) Én mindig hígítom, csak akkor nem ha rá van írva hogy nem kell.

Régen nem csinálta ezt sose szerintem a gép kezd elromolni...

Ma mostam és benne maradt a mosópor nekem is! Láttam is, hogy talán sok lesz de mondom hadd menjen :D Szóval szerintem is sok mosóport öntesz bele, az lehet az oka.

Am köszi az öblítős tanácsokat ;)

2010. jan. 14. 18:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Régen nem csinálta ezt sose szerintem a gép kezd elromolni...

Teljesen igazat írtál. Tkp. nem elromlik, hanem a fuvóka, és a környéke elvizkövesedik. Ezért a víz nem pontosan talál bele a tartályba, és nem tudja átöblíteni. Én kihívtam a szerelőt ezért, és megkértem, hadd nézzem, ahogy csinálja. Nem nagyon tetszett neki, de a lakásomból nem küldhetett ki. Végül is potom 3000 Ft-ért megtudtam, amit akartam. Először el akarta szállítani a szervizbe. De rábeszéltem, hogy stb. Azóta csak időnként lepattintom azt a kis fedelet, és alatta kipucolom.

2010. jan. 21. 22:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Köszi én szerintem majd elmondom apámnak és nézem ahogy ő szétszedi és megcsinálja :D Én csak végső esetben nyúlok hozzá, így legalább ha elrontjuk nem az én hibám lesz :D
2010. jan. 21. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!