Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mennyi ruhát tesztek a mosógépbe?

Mennyi ruhát tesztek a mosógépbe?

Figyelt kérdés
Whirlpool felültöltős mosógépünk van, elvileg 5 kg a kapacitása. De ez kb mennyi? Ha csak törölközőket mosok, akkor félig rakjam meg? Így viszont két adagban mosná ki. :(
2010. jan. 6. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Én se szoktam méregetni, hogy hány kiló. Úgy szoktam, hogy a száraz ruhával lazán, de tele legyen. Amikor vizes már csak majdnem félig van. Még soha nem égett le. A feketékkel viszont fordult már elő, hogy a mosópor rajtuk maradt, gondolom ez azért lehetett, mert túl sok volt benne és nem tudta rendesen kiöblíteni.
2010. jan. 6. 19:23
 2/4 anonim válasza:
én annyit szoktam,hogy nem tuszkolom tele,szóval elférnek szépen a ruhák...ezt hogy lehet leírni normálisan? :o)
2010. jan. 6. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy emlékszem, valahol olvastam, hogy egy vödör száraz ruha kb. 4 kg. (de le is tudod mérni). Nem érdemes megtömni a gépet, mert egyrészt borzasztó gyűrött lesz és nem is mosódik ki rendesen. Nagyméretű frottírtörölközőből 4 db -ot teszek bele (nekem is felültöltős Whirlpoolom van, de régi, ezzel csak 4 kg-t lehet max. mosni) és pár db kisebbet.
2010. jan. 6. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi általában jól megrakjuk, mint a máglyát...
2010. jan. 6. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!