Milyen márkájú klímát érdemes venni, ami ha meg is hibásodik nem kerül sokba a szervizelése/alkatrésze?
fujitsu inverter
colombus klíma kft
nekem ilyen van 8 éve
nem romlott el
ha nem csak 1 nyárra veszed akkor megéri a drágább
ennek valós hűtőteljesítménye van, nem úgy mint a névtelen akciós gagyiknak a tescoban
az inverter miatt alacsony a fogyasztása
Egyetértek. Nekem már 5 éves a klímám, de az égvilágon semmi baja. Gyorsan lehűt, ha kell, és a legnagyobb melegekben is tartja a beállított hőmérsékletet. Előtte noname volt, két évig bírta, és nagyobb melegekben bizony gondot okozott neki a 10 fokos különbség. A Fujitsu a kinti 35 fok mellett is képes volt a minimum 18 fokra lehűteni a házat (persze csak egy teszt erejéig), így a nekem még kényelmes 25 fokot a legnagyobb melegben is hozza, mindenféle gond nélkül.
Szóval csak ajánlani tudom, valóban drága, de hosszútávon megéri. (és persze a villanyszámlát sem dobja meg annyival)
Csatlakoznék az elsőhöz!
Én is ott vettem :)
Fujitsu nagyon jó, imádom, olyan erős, hogy gyakran csak párátlanítás fokozaton megy, mert az is elég.
(Anyósnak drága Samsung van, már 2x javították és gyakran büdös levegőt fúj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!