Melyik gyártótól vegyünk hűtőszekrényt? Bosch, vagy Liebherr?
Figyelt kérdés
Kombinált, alulfagyasztósat keresünk.
A Bosch tudom, hogy az egyik legjobb gyártó, a Liebherrnek mégis sokkal drágább hűtői vannak. Ebből az következik, hogy annyival jobb is, amennyivel többe kerül?
Bosch: [link]
Liebherr: [link]
2014. ápr. 6. 16:55
2/7 anonim válasza:
Beko. 5 év gari, senki más nem ad ennyit. Aki flancolni akar, meg a szomszédasszonyt lepipálni, az meg vegyen kétszerannyiért semmivel se jobb világmárkát!
3/7 anonim válasza:
Nekem volt Beko hűtőm, csak a szerencse és a kihívott szerelő jóindulatán múlott, hogy még időben visszakaptam a pénzt. Ráadásul az 5 éves garancia csak egy netes regisztrációkor érvényes, amit a kutya nem mondott, pedig direkt rákérdeztem.
Szóval Bekot soha többet.
Mellesleg már több forgalmazó biztosít plusz garanciát a termékekre.
4/7 bp1985 válasza:
Liebherr. Drága, de legalább minőségi.
5/7 anonim válasza:
Én egy Liebherr CTP2121-et vettem.A legjobb.Legszebb.Túlzások nélkül.Gyönyörű, keveset fogyaszt és nem is hallod ahogy működik.Ez minden Liebherr-re igaz.Én a Liebherr-t venném a helyedben.
6/7 A kérdező kommentje:
A kérdés nem mai, de köszönöm a választ :)
Mi is a Liebherr mellett döntöttünk, és nem bántam meg!
2015. nov. 23. 20:39
7/7 anonim válasza:
CN 4015ről lehet tudni valamit? Inverteres (pl Panasonic) kompresszorokhoz képest is halkabb tud lenni a Liebherr?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!