3 hónapig használt Orion mikrohullámú sütőben melegített méz kifutott. A belső borítás felpattogzott . Gyártási hiba, vagy helytelen használat okozta?
eh eh eh... elvileg zománcrétegnek, vagy porszórt rétegnek kellene rajta lennie :)
ha felpattogzott, akkor az alatt már nincs semmi, csak a puszta fém... egyébként a porszórt réteg nem szokott felpattogzani...
a zománcozott meg még kevésbé :F
Ezek olyan felületek, amelyek savaknak, lúgoknak, hőnek ellen kell, hogy álljanak, ha nem, akkor felszínre kerül a fém lemez és akkor szikrákat kell hánynia a mikródnak... :D esetleg túl is hevülhet extrém esetben, de nem valószínű.
Szerintem nem a réteg vált el, hanem a méz égett ki barnára benne, mivel annak magas a cukor tartalma és ugye az égetett cukor meg vagy barna, vagy hamár szenes (szénhidrogén féle ugye) akkor fekete... olyan fekete, mint a mikród belülről... az előttem szóló meg nem tudja mit ír, mert attól hogy kínai valami még nem biztos, hogy szar! uff beszóltam! :)
PONTOSÍTÁS !!!
A borítás felemelkedett , kanállal felszedtem a mézet és vizes ruhával kitöröltem a mikrót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!