Bojler felszereléséhez szakember kell?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt, h akkor is érvényes lesz a garancia, ha magam rakom fel a falra és kötöm be a csöveket, vagy csak ha "szakember" végzi el ezt a bonyolult munkát?2014. márc. 27. 13:43
1/5 anonim válasza:
Ha villanybojler, akkor nem előírás a szakember.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen villanybojler. Köszönöm a válaszod!
2014. márc. 27. 14:03
3/5 anonim válasza:
Bocs de írt neked egy noname ember hogy persze szerelheted és ez téged megnyugtat? Érdekes! Ha azt írják hogy nem akkor mit teszel?
4/5 A kérdező kommentje:
Abból, h megköszöntem a válaszát, neked az jött le, h megnyugodtam? 1.Nem izgultam :) 2.Ez csak 1 válasz 3.Nem estem neki a felrakásnak ezen válasz alapján.
Üdv
2014. márc. 28. 21:55
5/5 anonim válasza:
Mivel megkérdezted, látom, hogy nem értesz hozzá. Nem mindegy a fal vastagsága, minősége, mert esetleg leomlik a vízzel teli bojler súlyától. Ha vékony a fal, akkor átmenő csavarral, és egy keresztvassal kell rögzíteni, vagy egy vas tartóállványt kell neki gyártani, és neki rögzíteni a falnak. A vezetéknek 3X2.5-ös MTK- nak kell lennie, és megszakítás nélkül kell a megszakítótáblától odavezetni. A garanciát csak vállalkozó tudja pecséttel érvényesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!