Mi a különbség a hagyományos főzőlap és a kerámia főzőlap között?
Figyelt kérdés
Szóval vendéglátó műszaki ismeretet kell tanulnom fősulin, és vannak hajmeresztő dolgok, vagyis lehet, hogy csak nekem tűnik annak.A hagyományos főzőlapról tudom, hogy korszerűtlenebb, mint a kerámia, mert kevésbé magas hőre melegszik, nem veszi figyelembe az edény méretét, szóval energiát is pazarolhat. De a hagyományos főzőlap bevonata is kerámiamassza. Valaki tudna nekem egy pontos összevetést adni a 2 fajta főzőlap tulajdonságit illetően? Megköszönném nagyon, mert csütörtökön zh-zom belőle.2014. márc. 23. 17:13
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Hű nagyon szépen köszönöm! Ment a zöld kéz!
2014. márc. 23. 17:33
3/3 anonim válasza:
Szia!
Az úttörő ahol tud, segít...:)
Ne felejtsd el a forrásokat is megemlíteni a zh-n!!!
Nehogy perbe fogjanak,mostanában ez a szokás.... :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!