Használtál már elektromos hűtve párátlanító berendezést magánlakásban, milyen típust, milyen eredménnyel, mennyire növelte meg a villanyszámlát, meg szűnt-e a párásodás, megérte megvenni és folyamatosan üzemeltetni?
szia! mi használtunk hűtve szárító elven működőt.
Az eredmény: lakás kiszáírása: egyértelműen jó volt.
20 liter/nap kapacitású gép áramfogyasztása 300-500W. Ezt szorozd be: Napi 24 órát is mehet, de elég lehet 10 óra is. Attól függ mennyit használod. Ha bérelsz, akkor nyilván érdemes 20-24 órát működtetni, viszont így 2-3 hét alatt ki lehet szárítani egy lakást, ami lényegesen olcsóbb mintha vennél egy berendezést. Hosszú távú használat esetén fontold meg: van hangja és fogyaszt is áramot.
09:24
A kérdés egyik részére (pontosabban a "Használtál már elektromos hűtve párátlanító berendezést magánlakásban") válaszoltam, a többire meg nem tudtam a választ, ezért minden tőlem telhetőt elmondtam.
Ezért nem értem mi a gond?
És köszi a pontozást, tőlem nyomhatod a mínuszt, a pluszt, a szorzást, összeadást, de akár a hatványozást is, kit érdekelnek a pontok?
02-12 20:14
Teljesen összezavarsz. A Válaszod tetszett, megmosolyogtam, felpontoztam, és igyekeztem a tőlem telhetően viccesen válaszolni. Ez után jött egy érdemi hozzászólás, amit szintén felpontoztam, és megköszöntem, nem is értettem először mi nem tetszett a válaszolónak, és aztán jöttem rá, hogy az első vagy, nem a második. Ha valaki lepontozott, az nem én voltam, és sajnálom, ha miattam kellemetlenség ért, én értettem a tréfát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!