Ki használ mikrót?
Figyelt kérdés
és ha nem ,miért nem??2009. dec. 16. 11:01
2/16 anonim válasza:
Használok mert egyszerű.
Főnököm pl nem használ, mert megöli az élő dolgokat a kajában és szerinte egészségtelen.
3/16 anonim válasza:
ha nincs, nekem végem. csomó dolgot nem is lehet másképp melegíteni. nincs okom nem használni.
4/16 anonim válasza:
Én (bár nem vagyok fizikus) úgy tudom, hogy ugyan úgy a részecskék rezgésszámának növelésével melegíti az ételt, mintha mondjuk gázon melegíted. A gázon melegítésnél a hő hatására az étel részecskéinek megnő a rezgésszáma, ezért lesz melegebb. A mikró szintén a részecskéket "rezegteti meg", csak mikrohullámok és nem hőenergia által.
5/16 anonim válasza:
Én is használok,naponta akár többször is.
6/16 anonim válasza:
"mert megöli az élő dolgokat a kajában " - EZ a fözés lényege - hogy megöli azélö dolgokat!
7/16 anonim válasza:
"mert megöli az élő dolgokat a kajában " - EZ a fözés lényege - hogy megöli az élö dolgokat!
8/16 anonim válasza:
ma 11:16
Ő mondta, nem én :DDDD
Valami olyasmit magyarázott, hogy megöli az "életet" az ételedben.
10/16 anonim válasza:
Minden nap többször is használom. Nyaraláskor jöttem rá, mennyire egyszerű vele az élet... mert ott nem volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!