Mennyiert cserelnek csapagyat a mosogepben?
a dob forgaskor halkan nyikorog.
1 honapos mosogep.
lehet,hogy azt hozzak majd ki,hogy tulterheltem es meg kell fizetnem a javitast.
Az nem a csapágy lesz, tömítés (simmering) vagy valami súrlódik.
"lehet,hogy azt hozzak majd ki,hogy tulterheltem es meg kell fizetnem a javitast."
Ha esetleg ilyenre hivatkoznak, csöndesen emlegetni kell a fogyasztóvédelmet, mert erre ilyen ok kizárt.
valami surlodik is,igen,mintha hozzaerne egy helyen valamihez a dob,ahogy kezzel forgatom.
a regi gepnel ugyanezek a tunetek voltak,kijott a szerelo es mondta,hogy csapagyas,ne javitsuk ezt mar,mert 10 eves.
de a regi gep centrifugazaskor rettentoen kerepelt is, ez meg nem kerepel,mukodni szepen mukodik.
"a regi gepnel ugyanezek a tunetek voltak,kijott a szerelo es mondta,hogy csapagyas,ne javitsuk ezt mar,mert 10 eves"
Szerintem ez is zöldség volt, inkább tengelygörbület lehetett vagy a tengelycsap volt elrepedve-eltörve.
samsungnal telefonn most mondtak,hogy szurot tisztitsak elobb,utana leht akko r kijonnek majd. ha akkor is rossz a gep.nem tudom,mi koze lehet a szuronek ehhez...
attol megszunhet a nyikorgas?...
meg nezzem meg,hatha valami a dob ala szorult. hogy nezzem meg?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!