Felültöltős Whirlpool gépem a mosóportól tehénszerűen bőg szivattyúzásnál? Miért?
Figyelt kérdés
Már vagy 7 éve vettük használtan. lehet már vagy 8-10 éves, nem tudom. Ha mosóport teszek bele, akkor szivattyúzásnál vagy nem is tudom mit csinál olyankor, de hangosan bőgő hangot hallat. Elkezdtem géllel mosni és egyre csendesebb lett, míg a 4. mosásnál teljesen elhagyta a bőgést. De miért bőg a mosóportól? Már mástól is hallottam, hogy nekik új korától ilyen a gépük (az is whirpool, de újabb), és már 3 éve úgy mosnak,hogy bőg, de őket nem zavarja. Nem tudom, hogy kárt tesz-e a gépben ilyenkor, mert ha nem akkor én is porral szeretnék mosni és nem géllel.2014. márc. 12. 09:51
1/5 Trafó1 válasza:
Csapágyas a szivattyú, vagy ne moss tehenet.:-DD
2/5 Trafó1 válasza:
A gél lehet , hogy keni a csapágyat és elhagyja a bőgést, a mosóporban sok a papír (mennyiségnövelő adaléknak teszik bele)az meg beleül a csapágyba, ha gépzsírral mosnál szerintem tök csendes lenne.:-PPP
3/5 A kérdező kommentje:
És ez a hang tuti, hogy a szivattyúból jön? Ne nézzetek butának, de nem értek hozzá. A szivattyúban valami különleges csapágy lehet, vagy csak valami sima, amit bárhol meg lehet venni? Bonyolult a cseréje?
2014. márc. 12. 12:49
4/5 anonim válasza:
Lehet kapni szivattyút, és nem is horribilis az ára. Ha csapágyat tudnál cserélni, akkor magát a szivattyút is tudnád cserélni. Adja magát, ha látod...
5/5 Trafó1 válasza:
Semmi sem biztos, az sem, hogy a szivattyú a gond de nagy a valószínűsége, csapágyat nem tudsz cserélni, csak egyben szivattyút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!