Egy 2,5 KW-os on, off klímának milyen hideget kell fújnia?
Úgy gondolom, hogy a splít klímám nem fúj elég hideget. Lemérni sajnos nem tudom,csak a kezemel néztem, és kb 15 C hideget fújhat. A hütőközeggel minden rendben van, csak attól félek, hogy 38 c kinti hőmérségletnél nem lesz elegendő ez a hütőteljesitmény.
25 nm2 es szobát hütenék vele Mi lehet a gond?
Tvaly ősszel szereltettem be. Gyárilag feltöltött R-410a hütőközeg van benne. Tulajdonképpen,szinte teljesen új.
A beszerelésnél semmi gond nem volt,és a csőtávolság is kb: 2 méter. A szerelő azt mondta nem szabad szívárgásnak lennie. A töltőtömege 0,550g Gáz. A vákumolás is nagyon jol ment , nem hiszem hogy esetleg maradtt volna benne pára,vagy levegő ami elsavasodáshoz vezetve. Természetesen a szürők, és a belső külső hőcserélő havonta tisztitva fertőtlenitve van. Még arra gondoltam, hogy esetleg nem valami nagy így tavasszal a páratartalom a levegőbe, és ezért nem hűt rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!