Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Botmixer hiba? Fura hangot...

Botmixer hiba? Fura hangot ad, mikor elindítom.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy Philips botmixerem és próbáltam volna vele almát pürésíteni, de fura hangot ad, magasabb az a hang amit kiadott, mint szokott és kicsit doboz hang jellegű. Nehéz leírni, de mindenképpen szokatlan hang.

Valakinek ilyesmi volt?

Nem nagyon erőltettem,mert nem tudtam mi lesz :)

De mikor kivettem az almák közül, akkor is ilyen hangot adott, pedig akkor már nem ért semmihez a pengéje.

2014. febr. 13. 14:26
 1/2 anonim válasza:
Nem lehet, hogy erőködött a mixer? Túl keményet ne mixelj vele, mert leég a motor.
2014. febr. 13. 14:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Gondolom tele ment kosszal a tengely felfogatásánál a pengék mögött. Próbáld meg dörzsis-szivaccsal átdörgölni a tengely pengék mögötti részét víz alatt. Lehetőleg ne elektromos résszel együtt nyomd víz alá, mert leveri a biztosítékot, és esetleg megvág az áram.
2014. febr. 13. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!