Szeretnék venni egy olcsó kávéfőző gépet. Fontos hogy tejet habositó legyen rajta! Irnátok nekem párat?
Figyelt kérdés
espressot , hosszú kávét, lattet, melange-t szeretnék csinálni.
hol lehet ilyet olcson venni?mennyiért kb?
2014. febr. 11. 11:39
11/14 SylwerStone válasza:
Nincs mit ;)
Nem bírom a sok vadbarmot, aki csak azért jár ide, hogy a másikat lepontozza. -.-"
A százalékom már engem sem izgat, csak azért járok ide mert szeretek segíteni az embereken.
UI: Bocs az offért kérdező!
12/14 A kérdező kommentje:
Csak zold pacsikat adok. remelem nem velem van a gondotok :D en orulok ha valaszt kapok !ha nem is olyat amire szamitottam akkor sem pirospacsizom
2014. febr. 11. 20:06
13/14 anonim válasza:
Nincs Veled gondja senkinek, nyugi van! :D
14/14 anonim válasza:
csak egy megjegyzés...a kérdésben ezen kritériumok szerepeltek:
"Szeretnék venni egy olcsó kávéfőző gépet. Fontos hogy tejet habositó legyen rajta!"
(Tehát, nem az hogy használt, és 50 ezer Ft. az előirányzott célösszeg!)
ezen feltételeket, teljesítik a #2. válaszban megjelent hivatkozásokon fellelhető készülék típusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!