Mosogatógép átprogramozható?
Van erre szakosodott szerelő?
Mivel lenne érdemes próbálkozni?
Mikrokontroller?
Nincs olyan programja, ami megfelelő lenne.
Kellene egy olyan mosás, ami melegvízzel mos, de csak egyszer tölti fel szivattyúzza le. (nem öblít egyszer sem)
Nem tudom te mire akarod használni a szennyes edények elmosogatásán kívül de szerintem ezeket a gépeket erre a feladatra találták ki. Szerintem mindkettőnknél okosabb emberek. Persze mindent meg lehet oldani de szerintem mire 1 mini plc-t beépítesz a perifériákkal egyetemben,fényévekkel többe kerül:)) De sok sikert!!
Villszer.
Látom, a kérdésre nem tudsz szakmailag helytállóan válaszolni, de nagyon foglalkoztat, hogy én mire is használhatnék egy átprogramozott mosogatógépet? Nehogy álmatlan éjszakáid legyenek ezmiatt, elárulom:
Szennyes tálcák elmosására.
Amihez kell a meleg víz, de szükségtelen, hogy lemenjen egy teljes mosogatási program.
Azért köszönöm a "segítséget"!
Ne hallgass erre a "villszer" kóklerra!
Azt sem tudja mi a különbség mikrokontroller és PLC közt.
Ezek a gépek viszonylag kevés jellel dolgoznak.
Amennyiben az eredeti programokat nem akarod használni, akkor pofonegyszerű a dolog.
Ha van időd ilyesmivel babrálni: Hajrá!
Gondolom T.utolsó válaszoló te lehetsz az aki egy 3 fázisú villanymotor csillagpontját nullázná. Egy előzőleg feltett kérdésre utaltam. Ja bocs még a neved sem mered kiírni?!
Így könnyű bújkálni:(((
Kedves kérdező:
Milyen fajta gépről van szó?
.
Kedves #6. válaszoló:
Ismét hülyeségeket írsz. Mellényúltál. Nem én vagyok az.
Ha lenne időm, szívesen tanítanálak szakmai kérdésekben. De jelenleg túl sok a dolgom.
A w3dzz az az anyakönyvezett neved?
Nos... Őszinte részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!