Van-e valakinek tudomása Mo-n forgalomban levő olyan elöltöltős mosógépről, aminek a szélessége kisebb, mint 59,5 cm?
Értem. A kérdést a "Candy AQUAmatic 80 F" miatt tettem fel, ugyanis ezt az egyetlen egy keskenyebb gépet találtam, így reménykedtem benne, hogy ha ez van, létezik más is...
Köszi a választ, bár elkeserít, mégis megkönnyíti a dolgomat azzal, hogy nem keresek tovább.
A keskeny nem a szélességére vonatkozik, hanem a mélységre, ez ne tévesszen meg.
A legkisebb szélesség 595mm, ettől kisebbet nem kapsz.
és a nevezett márka, miért nem felel meg?
(kevés a 3,5 Kg-os kapacitás?... mert ilyen kisméretű géptől, ne várj nagyobbat!)
Méretek:
Szélesség: 51 cm
Magasság: 69.5 cm
Mélység: 44 cm
Csak Candy, de van választék:
Nekem is Candy mosógépem van, nagyon meg vagyok vele elégedve (51 cm széles).
Sőt, az előző is ugyanez a márka volt, azt 7 évig nyúztuk.
Köszönöm mindenkinek!
Elhiszem, hogy a Candy jó márka, de a 3,5 kg-os töltet azért kevés nekem.
Mivel 58 cm széles a rendelkezésemre álló hely, 1. vagy lesz felültöltős az előszobában, vagy 2. a konyhában kap helyet egy elöltöltős (nagyobb, mint a Candy).
Csak sajnos dönteni nem tudok!
Hát sajnos a kis töltet és a kis méret együtt jár :)
Nem tudsz kis átépítéssel 2 cm-t nyerni? Én mostanában vertem szét az egész házat, olyan apróságnak tűnik az a 2 centi... :)
Viccesnek tűnik, de tényleg ezen gondolkodok én is...
Te "faragnál" a falból csak azért, hogy egy elöltöltős az előszobába kerüljön a konyha helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!