Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Dolce Gusto kávéfőzőnek...

Dolce Gusto kávéfőzőnek kiürült a víztartálya kávéfőzés közben, utána feltöltöttem, berreg, de nem folyik belőle a víz. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

2014. jan. 11. 09:28
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nálam is többször történt ilyen. Mikor feltöltötted a tartályt, ki kell húzni a "kávékapszula tartót" (de a kapszulát nem mozdítsd!) és újra betolni. A tartó végén van valami mágnes, ez tudatja a géppel, hogy bent a kapszula és ennek van köze a víz indításhoz is.

Tehát ha üres tartály után nem jön a víz:

1. Ki a "kapszula tartót". (kapszula maradjon bent)

2. kikapcs.

3. bekapcs.

4. Kapszulatartó be.

5. indítás

és jön is :)

2015. szept. 21. 18:15
 12/12 anonim válasza:
Meg nézed a youtube-on, hogy kell leszedni a felső fém tárcsát, amiben a szúró tű van. Egy lyukon, a kapszulatartónál, elöl benyomsz egy gémkapocsból készített drótot és kipattan. A kapszula tűt kitisztítod, mert az tömődik el a vízkőtől. Én egy 3 mm-es LED dióda alkatrész lábával tisztítottam, mert nagyon vékony. Egy gombostű se fér bele. Citromsavval vízkőtelenítettem.
2018. júl. 20. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!