Felültöltős mosógép esetén mosószertartó rekesz nélkül lehet használni a mosógépet?
Évek óta a mosóhengerbe öntöm a mosógélt, az öblítőtartályba meg csak teafaolajat pár cseppet. Igen, lehetne tartály nélkül mosni, de én azért nem szedem le, mert a gép része.
Azért csinálom így, mert féltem, hogy beleszárad a bentmaradt mosószer a gépben, az öblítőtől meg penészes lett a gép.
A rekesz nélkül ne használd.
Hagyd benne és szórd a mosóport a ruhákra vagy a dobra.
Utolsó válaszoló, Miért ne használjam rekesz nélkül?
én használt gépet vettem,aminél ngyon koszosak a rekeszek,lehetetlen kitakarítani tökéletesen,ezért gondoltam h nem rakom be,újat venni meg nem biztos tudok erre a modellre,ráadásul ha tudok is nem 1-2ezer forint sajna.
Ezek kivehetőek és aztán ki tudod takarítani.
Ne vedd ki mert be van kötve a bejövő vízrendszerbe.
A mosószert öblítőt az mossa be a gépbe.
Ha nincs rekesz akkor össze vissza fog a víz spriccelni és a fedél alatt ki fog freccsenni.
Tapasztalat,nem kamu.
hát ez már egy elég régi kérdés, de azért én is válaszolok.
Nálunk a felültöltős mosógépünknek valami olyan baja van, hogy nem mossa ki a tartóból a mosószert,de még az öblítőt se. ki lehet pattintani, és ecetes vízbe áztattam napokig,mert azt hittem az a baja, de sajna nem lett jobb. szerelő megnézte, azt mondta, hogy elég drágáért tudja csak megcsinálni,mert valami drága alkatrészt ki kell cserélni.
azóta is úgy mosok,hogy a dobra öntöm a folyékony mosószert. semmi gond nincs ebből. tartály nélkül nem szabad elindítani a gépet, egyszer megpróbáltam,és öblött a víz a gépből...nem kicsit tojtam össze magam:D szóval annak bent kell maradnia. dobra öntheted a mosószert. nekem ez még macerásabb,mert meg kell várnom amíg a program az öblítéshez ér, akkor lekapcsolom, kinyitom. bele az öblítő, és mehet tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!