Milyen porszívót ajánlanátok nekem?
Ami engem illet, szimpatikusak a porzsák nélküli gépek.
A lényeg: napi szinten 100 nm-t kell feltakarítanom. Nagyon sok az állatszőr és a por állandó jelleggel. Van 2 saját cicám és 1 kutyám, valamint mindig van még ideiglenesben nálam 3-4 állatka.
Szinte az egész lakás parketta és járólap, szőnyeg nincsen sehol, ritkán használom az autóhoz is.
Anno vettem egy porszívót akciósan, jó is volt csak épp a papírporzsák került egy kisebb vagyonba hozzá, az állandó porzsák ürítgetésből meg nagyon elegem van.
De fontos, hogy jó áron legyen, hiszen nagyon kellene már és a karácsonyra is kiköltekeztem.
Én elfelejteném a porzsák nélkülit. Szerintem még mindig a porzsákos a legjobb.
Viszont néhány jótanács:
1. Ne textil zsákos legyen mert azon átszívja a port és 2 év után kuka.
2. Használj mikroszálas porzsákot. Ugyan úgy működik mint a papír de jobban megszűri a port.
3. A HEPA szűrő a motor előtt legyen ne utánna.
Bosch bsd3030 szerintem a legjobb választás, 20000 ft-rt már megkapod. Az Eta-nak pedig van adapteres porzsákja. Vagy eta canto de az 10000-l drágább.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!