Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Finom kávét csinál a Clatronic...

Finom kávét csinál a Clatronic ES 2968 Profi Cook széria 15bar szivattyús kávéfőző?

Figyelt kérdés
Nem találok magyar leírását a gépnek. Mit tud és kb mennyibe kerül újonnan?
2013. dec. 12. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan, mint az összes többi hasonló.

Kazán meg egy szivattyú, általában minden normális kávéfőzőbe ugyanaz a 15 bar -os szivattyú van. A vízhőfok adott, a kávét te teszed bele, nagy különbség a hasonló kategóriás között nem lehet.

2013. dec. 20. 20:51
 2/2 anonim válasza:

Dehogy nincs, ez a kavefözö tudtommal mindig is 100 EUR alatt volt az ára, de sokszorosáért is lehet kávéfözöt venni.

Mindenesetre egy olyan baratomotol kaptam ajandekba, aki valoszinuleg par orat eltoltott vele a neten, hogy az ilyen arkategoriaju fözöket összehasonlitsa - e 2007 körül NOban volt.

Amazonon eleg jokat irnak, amennyire lattam, aki nem tud neetül, probalkozzon google translate-tal:

[link]

Nekem most olyan 7-8 ev utan dobta fol a talpat, persze nem igazan torodtem vele, max ha evente egyszer vizkotlenitettem(berlinben nagyon kemeny a viz!) ami persze hulyeseg.

Ami pozitiv, bar nem mai gyerek a gép, h a nemet oldalon gyorsan megtalaltam az alkatreszt(a kávé-szürö-tartó "1906 Filterhalter" mechanikája már pár ev alatt elengedte magat, de azer meg ment valahogy a dolog) , azt remelem, h ha ezt kicserelem, megegyszer megy meg egy darabig. Nem biztos, lehet, h a pumpa adta föl.

[link]

csak eppen nem latom, hogy lehet a webshopbol MOra rendelni.

De van magyar fiokceg/honlap, clatronic.hu, de ott pont ez a tipus nincs:(

2014. márc. 15. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!