Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért nincs víz a mosógépben?

Miért nincs víz a mosógépben?

Figyelt kérdés

Még nincs 1 éves a mosógépünk (Miele). Az utóbbi hetekben szinte víz nélkül mos. Épp, hogy vizesek a ruhák.

Egyszer beletettem egy takarót, de mivel az nehéz volt neki, 2-3 perc után le is állítottam. Mi állíthatódott el rajta?

2013. nov. 22. 14:23
 1/8 anonim ***** válasza:

a vízbekötő cső, szűrője nincs eltömődve? (vízkő, rozsda?)

(a szűrőket a csaptelepnél, ill. a mosógép hátulján a csatlakozó hollanderekben találod!)

2013. nov. 22. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
vagy a vízbeeresztő elektromágneses szelepben van dugulás
2013. nov. 22. 14:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nehéz volt neki????Mondta hogy bocsi szedd ki mert megszakadok????Ezek nem egyszerre veszik fel szükséges vízmennyiséget hanem kb 15 perc alatt.Az hogy az ablakon nem látsz vizet az nem jelent semmit.
2013. nov. 22. 20:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Képzeld nehéz, mert nem nagyon akart forogni a dob! És -hogy azóta, vagy sem- csak annyi vizet enged be, amennyit fel is vesznek a ruhák, semmi többet.
2013. nov. 22. 23:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Az természetes.Ha az enyém is meg van pakolva(17 éves digis Miele) az is darabosan forog az elején.Aztán mikor teljesen átnedvesedik a ruha és felmelegszik a motor üzemi hőmérsékletre akkor már rendesen megy.Persze ez nem csak Miele gépnél van így.Plusz víz opciót én tele töltetnél rá szoktam nyomni te is próbáld ki.
2013. nov. 23. 21:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos a plusz víz opció se segít. Egyáltalán nincs semmi vízszint!!! Csak épp vizesek a ruhák. Időnként enged bele vizet, de hogy az hova lesz...?
2013. nov. 25. 10:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Indítsd el üresen, és nézd meg, hogy van-e víz a dobban.
2013. nov. 26. 18:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Nincs úgy sem. És a mosószertartónál időnként kattogás hallatszik...
2013. dec. 5. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!