Mitől nyikorog néha-néha a mosógépem?
Figyelt kérdés
kb 2hónapja vettem újonnan egy Samsung elöltöltős mosógépet. Szerintem összesen 20x nem mostam vele... Az a probléma jelentkezett, hogy néha - néha nyikorog... olyan mintha vmi gumis nyikorgás lenne... van úgy, hogy kimos egy adagot, és semmi hanga nincs, aztán utána a következő adagnál, az elején vagy esetleg a végén elkezd nyikorogni... de nem mindig... és nem folyamatosan. Garanciális. Mi lehet a probléma? az a bajom, hogy ha kihívom a szerelőt, biztos, hogy akkor nem fog nyekeregni... (ja, használok Calgont) köszi a válaszokat.2013. nov. 8. 18:46
2/4 A kérdező kommentje:
tegnap mosás végén nyikorgott...kiszedtem a ruhákat, megforgattam a dobot, és nyekergett... gondoltam magamban,jó is hogy adja ezt a hangot, legalább a párom ha hazaér meg tudja nézni, hallgatni, hogy mi lehet... kb fél-1óra múlva mikor megjött... mutatni akartam volna neki, de akkor már semmi hangja nem volt... akárhogy forgattam a dobot, totál tiszta semmi nyekergő hang... mi lehet ez? hívjam ki hozzá a szerelőt? - garanciális...
2013. nov. 9. 06:31
3/4 anonim válasza:
Akkor irány vissza a bolt!Cseréltesd ki.Ha garis akkor ingyen van.lehet hogy a motorból, jön és amikor kihűl a motor akkor már nem hallod.Esetleg az üstszáj gumi hozzáér a dobhoz.
4/4 anonim válasza:
mi ujsag a geppel? nekem is nyikorog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!