Mi a véleményetek az új NESCAFÉ Dolce Gusto kávéfőzőről?
nagyon jó, és olcsóbb mint az előttem szóló Nespresso-ja...
Nespresso 41.690Ft.
Dolce Gusto 33.700Ft.
Szia!
Szerintem nem rossz a Dolce Gusto, és ha egy kicsit körbenézel a Neten, akkor már 1000 forint körül találsz 16 darabos kapszulát hozzá. Egy kis fejszámolás és máris megvan, hogy 62.50-be kerül egy kávé (az áramot és a vizet most hagyjuk:-), ez szerintem nem olyan drága mint ahogy az első válaszoló állítja!
Egyébként én is a két gép között vacilálok (Dolce Gusto, Nespresso), nekem úgy tünt, hogy a Nespresso talán picit jobb minőség viszont a Dolce Gusto-hoz olyan kapszulát is kapsz amilyet a Nespressohoz nem, például Chococino (forró csoki tejhabbal), he ez fontos akkor inkább a Dolce. Az, hogy a tej porból van az szerintem nem egy szentségtörés, mivel valószínűleg ez úgy készül, hogy a rendes tejből kivonják a vizet és ettől lesz por állagú, amit Te csak "visszateszel" bele a készítéskor!(Rengeteg minden készül így)
Az árakról annyit, hogy ha tényleg jól körülnézel a Dolce Gusto-t én már láttam újonnan 21.900.-ért!
A Nespresso hasonló kategóriájú gépét, mondjuk az Essenza C90-et pedig az egyik nagy "Média":-) áruházban a Pólusban tegnap próbáltam ki, egy nagyon kedves hölgy mutatta be a készüléket ami most ott azt hiszem 34.990.- viszont most kapsz hozzá egy 10.000.-os ajándékutalványt amit például kapszulákra vagy egyéb kiegészítőkre tudsz beváltani, Így az a gép is 25.000.- körül megáll!Sőt valami klubtagságot is kapsz ami egy csomó kedvezménnyel jár, szóval nagyobb a körítés:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!