FONTOS! Érvényes így a garancia?
Sziasztok!
Ma délelőtt mostunk az Electrolux mosógépünkkel, és egy fásli miatt tönkrement a mosógép! Pedig direkt elrejtettük a ruhák között, de valahogy mosás közbe kijött, és felszakította a forgódob körüli műanyagot!
Nagyon el vagyunk keseredve,új még a mosógép, ugye érvényes a garancia? Ráadásul a garanciát vettük hozzá..
Köszönöm szépen a válaszokat!
hát én nem tudom...mi is mostunk már, a régi mosógéppel is, nem tudom hogy sikerülhetett :S nem is biztos hogy amiatt volt, de ilyen csomónyi szálakat szedtünk ki a résből...
azóta felhívtunk egy szervízt és lehet hogy megcsinálják garanciára, azt a szerelő dönti el ha megnézte...
utolsónak igaza van. Nem mondod meg, hogy fásliztál, a szerelővel pedig meg kell beszélni (ugye érted, hogyan :) ?) a dolgot.
Egyébként, attól, hogy egy csomó szálat húztatok ki a résből, még lehet, hogy nemis a fásli tehet róla, csak mosás közben a sérült rész összegyűjtötte azokat a szálakat, szöszöket, amik normál esetben, ha nincs a mosótérben miben elakadniuk, az alsó szűrőben gyűlnek össze.
köszi, értem :D
hétfőn jön valószínű a szerelő...hát remélem minden rendben lesz...
Ha a fásli kikerült a mosó térből, az a gyár hibája, mert nem megfeleelő konstrukció. Ennyi erővel egy zokni is tönkreteheti...
Ragaszkodj a garanciához, ne hagyd, hogy mást írjon a szerelő a munkalapra!
A pesti szervíz elég bunkó... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!