Hogyan lehet a vasaló talpát takaritani? Kép lent
Ráragadt egy kendőről a vasalóra vmi...nem tudom hogy, hiszen frissen mosva volt. Hogyan tisztitsam meg a talpát? Cif? :S
Melegítsd fel a vasalót (nem kell nagyon forróra) és valamilyen papíron (újság is jó, csak ne szines legyen) vasalgass addig, amig lejön a ráragadt valami.
Biztos lesz, aki azt javasolja, hoyg dörzsiszivacs meg só, stb. - ezeket csak akkor fogadd meg, ha nembaj, hogy tönkreteszik a vasalót.
Egyébként azért ragadt rá, mert túl forró volt a vasaló és kicsit megolvasztotta az anyagot.
...fehér gyertyát bele kell tenni egy puha rungyba, felforrósítani és a szennyeződésen húzni.
tesztelve, bevált!
de, ezt is próbáltam és ez is jó:
1 éjszakára egy olyan tálcára kell rárakni, amire a talp ráfér, és tiszta ecetet kell alája önteni. Kipróbáltam, tökéletes. Sokféle talptisztítószert kipróbáltam már, de ez bevált. Csak ajánlani tudom. Teflonhoz is jó, semmit nem sért fel, magától leázik 1 éjszaka alatt.
tippek forrása:
itt pedig, nagyo sok jó "házi praktikát" tanácsot, bevált receptet találsz:
az üzeletekben kapható, erősen egészségkárosító és környezet szennyező vegyszerek használata helyett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!