Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogyan lehet a vasaló talpát...

Hogyan lehet a vasaló talpát takaritani? Kép lent

Figyelt kérdés

Ráragadt egy kendőről a vasalóra vmi...nem tudom hogy, hiszen frissen mosva volt. Hogyan tisztitsam meg a talpát? Cif? :S

[link]

2013. okt. 14. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Melegítsd fel a vasalót (nem kell nagyon forróra) és valamilyen papíron (újság is jó, csak ne szines legyen) vasalgass addig, amig lejön a ráragadt valami.

Biztos lesz, aki azt javasolja, hoyg dörzsiszivacs meg só, stb. - ezeket csak akkor fogadd meg, ha nembaj, hogy tönkreteszik a vasalót.

Egyébként azért ragadt rá, mert túl forró volt a vasaló és kicsit megolvasztotta az anyagot.

2013. okt. 14. 19:11
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi megpróbálom majd akkor.
2013. okt. 14. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocs, azt nem írtam, hogy a papírt addig kell cserélgetni, amit a vasalóráol az összes koszt levasaltad.
2013. okt. 14. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:

...fehér gyertyát bele kell tenni egy puha rungyba, felforrósítani és a szennyeződésen húzni.

tesztelve, bevált!

de, ezt is próbáltam és ez is jó:

1 éjszakára egy olyan tálcára kell rárakni, amire a talp ráfér, és tiszta ecetet kell alája önteni. Kipróbáltam, tökéletes. Sokféle talptisztítószert kipróbáltam már, de ez bevált. Csak ajánlani tudom. Teflonhoz is jó, semmit nem sért fel, magától leázik 1 éjszaka alatt.

tippek forrása:

[link]

itt pedig, nagyo sok jó "házi praktikát" tanácsot, bevált receptet találsz:

[link]

az üzeletekben kapható, erősen egészségkárosító és környezet szennyező vegyszerek használata helyett!

2013. okt. 16. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!