Mi a véleményetek az uh-os hidegpárásító készülékekről?
Én a harmadikat nyúzom.
Jók. Hidegek. Párásítanak. Újonnan halkak is. És szépek. Később vízkövesek, csúnyák lesznek, majd a ventilátoruk feladja a küzdelmet, amit a csendes üzemért vívott. Akkor én lecserélem őket. (Előbb persze próbálkozom ezzel-azzal, de nem működik. Meg a vízkő is kb. pont eddigre teszi tönkre a UH-s rezgetőt.)
De ez több év is megvan jó esetben. Egy volt, ami garisan tönkrement de azt meg is javították. Arra kell ügyelni, hogy alulról tudjon szellőzni a készülék, mert az UH csak beporlasztja a vizet a levegőbe, de aztán egy kis ventilátor fújja ki a csövön (ezt lehet szabályozni is), és ez alulról szívja be a levegőt. Ezt a nyílást alul szabadon kell hagyni, tehát nem jó puha, süppedős abroszra, asztalterítőre, egyébre rakni. Azt szereti, ha kemény, sík felületen áll.
Épp az előbb írtam egy kérdést az enyémmel kapcsolatban. Szóval nem jó a tapasztalatom :-(
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__barkacsolas__493159-ul..
A membrán 90 százalékban ugyanaz mindnél, olyan nagy külömbség csak a külcsínyben van, pl kijelzős, szabályozós, világítós, stb.
Ha elromlik, otthon úgysem tudod javítani, tehát előnyben van az, amelyiknek hoszabb a garanciaideje.
A vízkő az ellensége.
Fórumot és sok véleményt itt találsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!