Az emberek miért nem értik meg, hogy jobban járnak, hogyha például egy márkásabb mosógépet, vesznek, mint sem egy no-name márkát?
például, azt mondják, hogy kb 80,000 ft-ért vennék gorenje meg AEG meg Zanussi mosógépet, van-e valakinek véleménye?
Akkor miért nem vesznek inkább egy márkásabb mosógépet? Miért nem vesznek inkább Samsung-ot, Bosch-t, vagy LG-t?
Nem azt mondom, hogy vegyenek 200,000 ft-os mosógépet, de ha megnézzük, már pl 70,000 ft-ért lehet venni Bosch mosógépet, amiről tudjuk azért, hogy jó híre van.
Én meg azt mondom hogy nyugodtan meg lehet venni a 40.000FT osat is semmivel sem fogja kevesebb ideig bírni mint a 80 ezres.Ezek 3 évre vannak kitalálva és kész.Vagy panelhibás lesz vagy csapágyas ami sok esetben nem cserélhető. A márka meg mindegy mert a legtöbb siemens-bosch gépet sem nem lehet csapágyazni....
Az hogy mennyi AAA van rajta megint mindegy mert ugyse annyival mos mint amennyi rá van írva....A használatiban ott van a programhoz megjegyzésben hogy: Referenciaprogram az EC frantctudja milyen szabványhoz hogy megkapja az A minősítést.
Nekem Miele gépem van ami jóval megelőzte a korát. 17 éves full digitális 2 panelos. Öntöttvas van benne szinte hangtalan.
Az AEG és a Zanussi mitől noname??????
Tudod, hogy mit kérdeztél ember?????
A samsung és az eldzsí mitől márka????
Elárulom neked, hogy 3 hónapig olvastam utána a legkomolyabb külföldi fórumokon a témának, mielőtt vásároltam. Az eredmény a legkevesebb elromlás szempontjából: Miele, AEG, Electrolux, Zanussi...
Az én Electrolux-om 6. éve megy hibátlanul.
A samu és az eldzsí szóban se került...
Vagy nagyon fiatal vagy és a koreai sz@rokon kívül nem ismersz mást...
Jelzem, hogy a mikróm samu és 13 éves, de made in korea! nem csájna...
Tévedésben élsz! Nekünk Zanussi van 12 éve, mamáék Hajdújában most cseréltek motort vagy harmadszor 10 év alatt. Unokatesóméknál 14 éves Electrolux szuperál hibátlanul.
Szóval egyetértek a tizenkettessel, azok a márkák, amiket ő ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!