Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » S. O. S Matsui mosógépem nem...

S. O. S Matsui mosógépem nem szivattyúzza ki a vizet mit tegyek?

Figyelt kérdés
Matsui típusú mosógépem van, a férjem kórházba én itthon vagyok egy 2 éves kislánnyal 6 hónapo terhesen, nem tudok mosni pedg kéne, elindítom a programot, jelen eswetbe a babaruha program volt, de mindegyiknél ezt csinálja, vizet ereszt forgat forgat majd amikor le kéne szivattyúzni a vizet akkor se kép se hang csak villog és leáll, a víz benne én egy rakat ruhával ülök itt.
2013. aug. 14. 10:39
 1/5 anonim válasza:

Guglizz ki egy szerelőt, aki még ma kimegy és megcsinálja.

A férjed is ennyit tudna tenni, hacsak nem mosógépszerelő. Valószínűleg elromlott a szivattyú, alkatrész is kell hozzá, nem csak férfi. A ruhákat szedd ki, öblítsd ki vízzel, csavard ki és teregesd ki. (Legrosszabb esetben újra kimosod őket géppel, ha már működik rendesen, de ne rohadjanak bele a vízbe.)

2013. aug. 14. 10:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet csak van itthon 5 ezrem mert tegnap adtam fel a hitelt (svájci frank alapú laksáhitel) azért kérdeztem itt hátha valakinek van valami ötlete amit meg tudok csinálni rajta :( párom műszerész mindent javít, csak tegnap kórházba került. Na mindegy majd kitalálok valamit :(
2013. aug. 14. 10:54
 3/5 D.O.81 ***** válasza:

Üdv!

Van elvileg a készülék előlapjának alján egy nyílás, amin keresztül a szivattyút ki lehet pucolni. Itt arra kell figyelni, hogy a gépben lévő összes víz ki fog folyni.

Tisztítás után elvileg jó lesz a gép.

Ha ez a nyílás nincs sehol, akkor a gépet annyira kell megdönteni, hogy alá lehessen nézni.

A dob alatt van közvetlenül a szivattyú. A szivattyú turbinaházának legalján meg egy le-gumidugózott nyílás.

Ezt a gumidugót kell kiszedni. A víz itt fog kifolyni a gépből. A tisztítás után a gumidugót vissza kell rakni, és a gépet ki lehet próbálni, persze üresen.

Sok sikert!

Üdv!

2013. aug. 14. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha a "falba"van kötve a lefolyó gégecső...húzd ki onnan és akaszd a fürdőkádba.(vagy más lefolyóba)Előfordul ,hogy az is eldugul.

2013. aug. 14. 15:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sajnos szerelőt kellett hívnom a végén, megcsináltam ugyan amit írtatok, de nem segített, a szerelő szerint, több baj is volt, a fűtőszál is betojt a szivattyú is pedig nem volt eldugulva és a végére még a motor is leégett :( elmentem és hitelre vettem egy másik mosógépet.
2013. aug. 22. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!