Ödi2 kérdése:
Furgonba szeretnék beépíteni egy kombinált hűtő szekrényt/felvágott és mirelit rövidtávú szállításához max 50km/ távolságra szállítanám. Furgonom van amúgy is, szerintetek működhetne a dolog?
Figyelt kérdés
Elég lenne egy feszültség átalakító invertert beszerelnem az autóba 12voltról-230v ra? Ha igen, akkor mekkora kellene egy normál kombinált hűtő üzemeltetéséhez? Nem akarok ezért hűtő autót venni külön, mert még egy ratyi is 400-500 ezer ami tud fagyasztani is, de ahhoz, hogy a Metróban megveszem a felvágottat és a fagyasztott árut és elviszem a boltomig, ez a megoldás is megfelelő lehetne és megfelelő hőmérsékleten szállíthatnám...2013. aug. 10. 09:57
1/7 fúróferkó válasza:
300 W tejesitményű kell,de ami szintén fontos,olyan kell ami szinuszos feszültséget állít elő.(nem lesz ocóó)
Amelyik 300 wattos,12 DC/220 AC inverter 8-18 eFt-ból kijön az nem alkalmas a hűtő kompresszor működtetésére.
2/7 A kérdező kommentje:
DC-AC inverter Vin: 10,5-15 VDC, Vout 230 VAC/50Hz , P: 400 W
Én ezt néztem ki a saját fejem után, azt írta az ismertető, hogy valós szinuszhullámú kimenettel... Szereléssel együtt kb 60000 ft. Ez jó lenne?
2013. aug. 10. 17:17
3/7 fúróferkó válasza:
Igen,ha szinuszos a kimenete,pláne 400 watt jónak ígérkezik.Az ára is valahol reálisnak látszik.Ha mód van rá jó lenne kipróbálni is vásárlás előtt.Mit jelent szereléssel együtt?
4/7 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs!:DDD Gondolom beépítik, rákötik... Levélben kaptam az ajánlatot, egy kereskedőtől, kamionokhoz és hajókhoz használják ezt a típust és a nagyobb teljesítményű változatait...
2013. aug. 11. 08:58
5/7 fúróferkó válasza:
Ha személyes átadás van ,kicsit bizalomkeltőbb,de mit kell ezen beépíteni,talán 12 voltos ,megfelelő áramú csatlakozást készítenek?Mert bizony 12 volton tekintélyes áramok folynak az inverter terhelésekor.Ha helyszínen adják át akkor lehet ellenőrizni a rákötött hűtő áramfelvételét,kompresszor ház hőfokát,az inverter teljesítmény tranzisztorainak melegedését.
6/7 A kérdező kommentje:
Holnap rákérdezek, szerintem kiépítenek egy külön csatlakozót, mert a beépítés költségeit anyag+munkadíjra számolták. Körülnézek majd náluk, mert van bemutató részük és lehet, hogy egy 300 literes fagyasztó ládát és egy kombinált hűtőt teszek fel, ezek vannak otthon nélkülözhetők és ehhez igazítom az inverter igényemet majd. Így is töredéke lesz a hűtő autók költségeinek és legalább megfelelően szállíthatom az árumat is...
2013. aug. 11. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!