Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen mosogatógépet vegyek:...

Milyen mosogatógépet vegyek: kijelzőset, vagy kijelző nélkülit?

Figyelt kérdés
Indokoljátok légyszives a választ. Köszönöm.
2009. okt. 21. 11:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Kijelzö nélkülit, csak még egy vacak ami elromolhat a gépen! Amugy se olcso mulatsàg ha elromlik!
2009. okt. 21. 11:15
 2/8 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel a kapcsoló gombok is elromolhatnak benne nem?

Ha nincs rajta kijelző, honnan tudom, hogy végzett?

2009. okt. 21. 11:19
 3/8 anonim válasza:
Nekem Zanussi, elöltöltős, kijelző nélküli van, és teljesen elégedett vagyok vele. Azt, hogy honnét tudom, amikor végez, onnét tudom megállapítani, hogy kigyullad rajta egy lámpa, ami azt jelzi, hogy lejárt.
2009. okt. 21. 11:25
 4/8 A kérdező kommentje:
:) Köszi a válaszokat! Anyósnak kijelzős van, így csak ahoz értek. Amolyannal még nem volt dolgom, hátha most:)
2009. okt. 21. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:
figyelj én olyan munkakörben dolgozom hogy szerelünk néha mosogatógépeket is. kijelző nélkülit ajánlom. tudod ha egyszer a kijelzős "panelos lesz" vagyis az elektronika kimegy benne vagy nem is javítható vagy külön modellre való alkatrészek kellenek hozzá és drága rendelni.
2009. okt. 21. 12:06
 6/8 anonim ***** válasza:
ne vegyél kijelzőset.drága a panel csere ha tönkre megy. csak led-eset. az is kimutatja hogy hol tart a mosás éppen.
2009. okt. 23. 08:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Kijelző nélkülit!Nekem Elektrolux van.A tárcsa forgása mutatja hol tart.Úgy is mindig a leghosszabb programot használom.Ha leállt végzett.17 éve napi 3-4 x használjuk,nem volt még baja!!
2009. nov. 1. 16:11
 8/8 anonim válasza:
Kijelzőset
2010. ápr. 16. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!