Milyen mosogatógépet vegyek: kijelzőset, vagy kijelző nélkülit?
Figyelt kérdés
Indokoljátok légyszives a választ. Köszönöm.2009. okt. 21. 11:04
1/8 anonim válasza:
Kijelzö nélkülit, csak még egy vacak ami elromolhat a gépen! Amugy se olcso mulatsàg ha elromlik!
2/8 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel a kapcsoló gombok is elromolhatnak benne nem?
Ha nincs rajta kijelző, honnan tudom, hogy végzett?
2009. okt. 21. 11:19
3/8 anonim válasza:
Nekem Zanussi, elöltöltős, kijelző nélküli van, és teljesen elégedett vagyok vele. Azt, hogy honnét tudom, amikor végez, onnét tudom megállapítani, hogy kigyullad rajta egy lámpa, ami azt jelzi, hogy lejárt.
4/8 A kérdező kommentje:
:) Köszi a válaszokat! Anyósnak kijelzős van, így csak ahoz értek. Amolyannal még nem volt dolgom, hátha most:)
2009. okt. 21. 11:30
5/8 anonim válasza:
figyelj én olyan munkakörben dolgozom hogy szerelünk néha mosogatógépeket is. kijelző nélkülit ajánlom. tudod ha egyszer a kijelzős "panelos lesz" vagyis az elektronika kimegy benne vagy nem is javítható vagy külön modellre való alkatrészek kellenek hozzá és drága rendelni.
6/8 anonim válasza:
ne vegyél kijelzőset.drága a panel csere ha tönkre megy. csak led-eset. az is kimutatja hogy hol tart a mosás éppen.
7/8 anonim válasza:
Kijelző nélkülit!Nekem Elektrolux van.A tárcsa forgása mutatja hol tart.Úgy is mindig a leghosszabb programot használom.Ha leállt végzett.17 éve napi 3-4 x használjuk,nem volt még baja!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!