Kávéfőzőt hogyan kell vízkőteleníteni igazából?
Figyelt kérdés
Olcsó, 5 ezer forintos kávéfőzőgép, nem filteres. Nincs sehol egy pontos leírás, csak mindenki azt mondja ecettel. Mennyi ecetet, mikor, meddig és utána hogy mossam ki az ecetet belőle. Vagy mivel kell ha nem ecettel?2009. okt. 16. 20:31
1/4 anonim válasza:
Ige, ecettel. Tiszta ecettel futtas át egyszer-kétszer a legutóbb főzött kávé zaccán. Ha ez nem viszi ki, akkor hagyjál benne állni meleg ecetet. Ha végeztél, még mindig hagyd benne azt a zaccot és tiszta vizzel főzd át-kétszer-háromszor. Már nem lesz ecet ize a következő kávénak.
2/4 anonim válasza:
Főzz át rajta egy dl vizköoldot,aztán még egyszer tiszta vizet.Öblitsd ki és kész.
3/4 anonim válasza:
Én olyan 1 rész ecet és 5 rész víz keverékével szoktam átfőzni de nincs benne zacc. Utána vagy 5.ször tiszta vízzel átfőzöm. Eddig bevált ez a módszer.
4/4 anonim válasza:
Én citrom savval mosom át kétszer, zacc nélkül, majd háromszor, négyszer tiszta vízzel.
Az ecet is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!