Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nagyjából 2 hónapos mosógépünk...

Nagyjából 2 hónapos mosógépünk rozsdaszínű pöttyös foltot hagy a ruhákon. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Főle a fehéreken látszik meg, sorba mennek tönkre a ruhák, mert ezek utána ki sem jönnek. A ruhákat azonnal kivesszük a program lejárta után és teregetjük így az állástól nem kerülhetnek rájuk a foltok. A beüzemeléskor megcsináltuk az első tisztító mosást.
2013. jún. 28. 20:04
1 2
 1/15 anonim válasza:
Minek válaszújak, ha kitörlöd?
2013. jún. 29. 07:47
 2/15 A kérdező kommentje:
Te most komolyan kiszúrtad a kérdésem trollkodni? Ne válaszolj, épp ezért töröltetem ki a kérdésed, mert nem tudsz értelmes választ adni. Nem a szaros gatyától lesz foltos a ruha te fogyatékos. Múltkor beraktam egy hófehér lepedőt meg egy terítőt. Nem volt éppen szaros gatya a mosásban (pedig amúgy mindig van, mert mániánk teleszarni a ruháinkat), mégis foltosak lettek így tönkrementek. Ennyi. Húzzál innen más témakörbe vagy éld ki magad máshol inkább és kerüld el az értelmes embereket messziről, mert nem neked való társaság.
2013. jún. 29. 14:00
 3/15 anonim válasza:
0%
Ki há
2013. jún. 29. 16:05
 4/15 anonim válasza:
Fel kell hívni ahonnan megvetted a mosógépet és érdeklōdni hogy miért van ez?? Ha nem tudnak vàlszat adni.. akkor a garanciàs a mosógéped mosógépszerelōt kell hívni és szinte ingyen megnézni mi a baj!! :) Ja és ilyen bolond emberekkel nem kell foglalkozni...! :)
2013. júl. 5. 22:49
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Utánanéztünk és valószínűleg az öblítő szárad bele, ebből vannak a barna foltok. Azzal orvosoltuk, hogy a feketéket mossuk először, mert azokon nem látszik a folt. Heti egyszer mosunk, így ezzel könnyen meg tudtuk oldani.
2013. júl. 6. 01:18
 6/15 anonim válasza:
Nincs mit! Hát csináld úgy ahogy kimosol utána mosd ki a tartályt és nem lesz ilyen baj! :)
2013. júl. 7. 14:50
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem tudjuk kivenni a tartályt sajnos.
2013. júl. 7. 22:25
 8/15 anonim válasza:
Érdekes, megkérdezhetem mi a mosógép pontos márkája??
2013. júl. 8. 10:51
 9/15 A kérdező kommentje:
Én sem tudom pontosan, a papírjai pedig valahova el vannak rakva, de egy LG mosó-szárító.
2013. júl. 8. 12:55
 10/15 anonim válasza:
Pedig nincs olyan mosógép amelyiknek nm lehet kivenni a mosószertartóját! Valahogy próbáld meg kiszedni mert ez nem állapot.. :) Általában ott kell kipattintani ahova az öblítőt tesszük ott hátul, vagy kicsit erősebben kell kihúzni az enyémet is így kell kiszedni! :)
2013. júl. 8. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!