Westwood wf658 mosógéphez van magyar nyelvű használati utasítás? Hol találhatom meg? Kerestem már minden oldalon.
Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 19:22
1/8 anonim válasza:
Miért veszel olyan mosógépet, amihez nincs Magyar haszn. utasítás?
Egyébként ahol vetted, ott kell megreklamálni, kötelesek beszerezni, ha nem akkor Fogyasztóvédelmisekkel fenyegetőzni, tuti kapsz egyet! vagy egy másolatot!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi,valószínűleg vissza megyek és megreklamálom.
2009. okt. 16. 09:11
3/8 hangszoros válasza:
Probálhatod diplodoc.com-on. Ingyenes, elég sok magyar is van. Valószinű valamelyik gyártó másnéven szereplő modelljével egyező
4/8 anonim válasza:
Helló
Nekem is ilyen mosógépem van. Magyar manual nekem sincs hozzá. Hátha tudok segíteni.
ui.: Szerinted az normális, hogy 90 fokon is hideg víz jön ki belőle?
5/8 hangszoros válasza:
Ha a legvégén akkor igen,mert a többszöri öblités lehüti a gépet, igy a kijövő viz is hideg
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, már azt hiszem, hogy szinte mindent tudok. Próbálgattam, aztán csak összejött valami. Sosem néztem, hogy hideg víz jön-e ki, de szerintem normális ez, ha öblítő vízről van szó.
2009. okt. 26. 13:39
7/8 anonim válasza:
De a legelso vizbeszippantas utan kb 10 percel nyomtam egy stoppot, es akkor is hideg volt.
8/8 uss válasza:
van magyar nyelvű használati utasítás akinek kell kérem pm et küldjön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!