Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Vettem egy új ramot a gépembe...

Vettem egy új ramot a gépembe és nem indul tőle a gép?

Figyelt kérdés

Az alaplapom neve asrock

2x ddr2 Dimm bemenet és 2x ddr3 dim bemenet van rajta.

Két kingston ddr2 -es ram van benne az egyik 2 gb a másik 1 gb. Most vettem bele egy A-data dd3 2gb dimm ramot beteszem a gépbe a ventik felpörögnek és anyi. De ha kiveszem az újonnan vásárolt ramomat akor minden probléma nélül fut? Mit tegyek?

2013. máj. 31. 07:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudja egyszerre használni a különböző memóriákat.
2013. máj. 31. 07:29
 2/8 anonim válasza:
Csak simán úgy hogy nehéz Ramot tenni egy ilyen gépbe! Az én haverom azt mondta: nehogy te csináld!! Inkább hozd ide akár éjfélkor is a gépet mert az összes ramot először egymással össze kell hangolni és nagyon óvatosan berakni mert a végén még az alaplap is elpusztul...
2013. máj. 31. 07:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Arról lehet szó, h nem képes egyszerre kezelni a ddr2 és a ddr3-as foglalatokat a ddr2 es ram okat szedd ki, add el és vegyél hozzá egy másik ddr3 as ram ot. Vagy inkább add el azt is és vegyél 2 darab 4gigás ddr3 ast.
2013. máj. 31. 11:48
 4/8 A kérdező kommentje:
+ van két 1gb kingmax ramom Próbáljam meg cserélgetni?
2013. máj. 31. 12:59
 5/8 anonim ***** válasza:
#3. Vagyok. Cserélgetni sincs sok értelme. A lényeg az, h egyszerre ne használd a ddr2-es és a ddr3-as foglalatokat. Vagyis ha kiveszed a ddr2-es ramokat és beleteszed a ddr3-as ba a 2gigás meg az egyik 1gigás ramot ( már ha ez utóbbi ddr3-as ) akkor ugye ugyanúgy 3giga ram lesz a gépben, mint most, és gondolom te ennél többet szeretnél bele, nyilván ezért akartad bővíteni. Ezért ajánlom inkább a 2x4gigás összeállítást.
2013. máj. 31. 13:53
 6/8 A kérdező kommentje:
beletettem külön a ddr3 as ramot és úgy sem indult a gép
2013. máj. 31. 14:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor jóeséllyel rosszak azok a ddr3-as foglalatok, ne használd őket.
2013. máj. 31. 15:04
 8/8 Joseph Haydn válasza:
Én is pont szeretnék venni egy RAM-ot csak nem tudom berakni, azért remélem nem cseszem el a gépemet..
2014. jún. 23. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!