Mosógép halál! Mennyit költenél a mosógépedre maximum? (ne bukjak a javíttatáson! )
Az én édesanyámnak is több mint 20 évig volt tárcsás mosógépe és sima centrifugája. Tavaly már elég ramaty állapotba került, de előtte is volt már rengeteg javítani való rajta. Így hát úgy döntöttünk hogy veszünk egy automata mosógépet. Jóval kényelmesebb, ez igaz, de egyáltalán nem tartós. Nekünk már a harmadik nap beadta az unalmast és nem centrizett, nem melegítette a vizet rendesen stb. Felhívtuk a boltot hogy kicserélik-e, mert ugye 3 napos csereidő fennállt. Ki küldtek egy szerelőt, megnézte, azt mondta semmi baja. Na persze. 1 napig jó volt, utána megint annyi volt neki. 4x biztosan kihívtuk a szerelőt, de nem csinált neki semmit. Annyival letudta az egészet hogy nem jól állnak benne a ruhák. Jah, és persze a szivattyú is ezért akad és nem nyomja ki rendesen a vizet. Végül már gorombáskodott ha még 1x a semmiért kihívjuk, fizethetünk is. Azóta is az a gépünk van, szeretnénk egy újat, de pokoli áron lehet kapni egy normálisat, aminek az élettartalma is meghaladná minimum a 3 évet. 75 ért néztünk egy Siemens 800 fordulatos, ezüstmosásos gépet. Talán megérné, de a centrifuga szerintem kevés. Ha mosógépet akartok venni, jól gondoljátok át!
amiről beszéltem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!