Csajok. Kinek mennyi vizet vesz fel a mosógépe?
Figyelt kérdés
Az enyém rettentő keveset (zanussi). A szomszédomé sokkal többet. Csak kiváncsi vagyok. :)2009. okt. 5. 14:19
1/7 anonim válasza:
Az enyém Miele és rengeteg vizet használ, 80-100 litert egy mosáshoz.
2/7 anonim válasza:
nekünk whirlpool van és annyi vizet vesz fel ahány kg ruha van benne.:)
3/7 A kérdező kommentje:
Második válaszoló!
Nem kevés az. Én abszolút nem látok felesleges vizet a ruhákon felül. Nyílván vízzel mos, mert a ruháim vizesek, de dühítő. A barátnőmnek megmutattam, utána megnézte a sajátját. De ő szerencsés, mert felültöltőse van, és utántölti. :) Merthogy kiderült, hogy neki is keveset vesz fel.
2009. okt. 5. 15:12
4/7 anonim válasza:
Nekünk Indesit van, kis méretű, max 4,5 kg ruhát lehet beletenni. A papírja szerint 37 literrel mos ki. Valamelyik programnál azt látom, hogy sok víz van benne, valóban áznak a ruhák, de van olyan program, hogy a vizet szinte nem is látom, csak vizes a ruha :-) gondolom ez a 37 liter olyan átlag lehet.
5/7 anonim válasza:
nekem a Daewoo 6kg ruhát bír el, és annyi vizet használ amennyi ruhát beleteszek...
6/7 anonim válasza:
Az ényém Whirpool. Sima napi mosásnál 5 kg ruhánál 45 l, kímélő program 3 kg ruhával 63 l.
7/7 anonim válasza:
Ignis, 10 éves: egy mosás kb. 60 liter víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!