Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Vizes porszívó tartájába...

Vizes porszívó tartájába tehetek egy kis hypot, hogy ne büdösödjön be benne a víz pár óra alatt?

Figyelt kérdés
2009. okt. 3. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden következmény nélkül, nyugodtan. Legalább fertőtleniti is.
2009. okt. 3. 21:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
inkább kis ecetet
2009. okt. 3. 21:35
 3/10 anonim ***** válasza:
56%

Lehet, hogy az én értetlenségemen múlik, de nem értem minek bele a hypo?

Feltöltöm, kiporszivózok, kitakaritom és elteszem.

Másik változat:

Feltöltöm, porszivózok, valami közbejön, amiért abbahagyom, később befejezem, kitakaritom, elteszem.

Megtörtént már, hogy 1 napot is állt benne a viz,mert nem tudtam kitakaritani, csak félretettem, de akkor nem szaglásztam, és nem is porszivóztam tovább.

A tarály kb 2 literes, annyi viz még a nyári melegben sem büdösödik be pár óra alatt. De ha történetesen be is büdösödne, hát kitakaritod, teszel bele friss vizet és folytatod a porszivózást.

Amennyiben viszont hypot teszel a vizbe, a hypo bűzével fogja elárasztani a porszivó az egész házat.

Vagy nincs igazam?

2009. okt. 3. 23:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Én is feltöltöm, porszívózok, elteszem. De mikor beteg az ember gyereke és naponta sokszor kell kiporszívózni az orrát, hogy kapjon levegőt, akkor nem mosom ki minden alkalommal. Nem a 2 liter víz miatt ami benne van, hanem a sok liter miatt, amivel kimosom, meg az idő miatt, mert van, hogy mire kimosom, sírni kezd vagy tüsszent egyet és előlről kell kezdeni az egész orrszívózást. Lehet, hogy az én szaglásom túlérzékeny, de pár óra állás után is érzem, hogy büdös a víz benne. És nem kell hozzá szagolgatnom, egyszerűen érzem, amint szétszedem a porszívót. Mellesleg a vágott virág vízébe is mindig teszek egy pici hypót, mert különben azt is fél nap után érzem, hogy büdös.
2009. okt. 4. 14:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, gyerekről nem volt szó, igy nem is érthettem, hogy miért kell, hogy álljon benne a viz.

Az én fiam már felnőtt, igyhát nem igazán vagyok jártas a mai dolgokban, de annak idején, amikor ő volt kicsi, gyógyszertárban lehtett venni egy kicsi nem is tudom minek nevezzem, talán szippantó a helye megfogalmazása. Ez egy kis üvegből készült cső volt a végén egy kis gumiballonnal, amit le lehetett6 venni róla, kimosni és visszatenni, a mi időnkben azzal szippantottuk ki a babáknak az orrából a váladékot.

Mostmár ilyen nincs, hogy ne kelljen kéznél tartani porszivót? Egyszerű volt és higiénikus, és legalább nem hoznád rá a frászt minden alkalommal, amikor bekapcsolod a porszivót. Csak segiteni szeretnék...

2009. okt. 4. 21:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Van olyan is, be is szereztük, mikor megszületett, de az semmmit nem szed ki az orrából, a porszívós változat meg jól kipucolja neki. Van állítólag elektromos is, csak az meg tizenezer forintokba kerül. :-(
2009. okt. 5. 18:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Az ecet elég jó ötlet volt! :-)
2009. okt. 9. 10:51
 8/10 anonim válasza:
100%
Én sima textilöblítőt teszek bele,annak jó az illata és nem is büdösödik bele.Persze nem hagyon benne hetekig... Meg porszívózás közben is jó illat lesz tőle a lakásban.:)
2009. okt. 9. 14:25
 9/10 anonim válasza:

Ecetet ne tegyél bele!!!!! Ha gumihoz ér szétmarja!!!! Tapasztalatból írom! Én sajna így jártam. :(

Domesztoszt, hipot viszont tehetsz.

2009. okt. 21. 02:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Erre nem is gondoltam! :-(
2009. okt. 23. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!