Vizes porszívó tartájába tehetek egy kis hypot, hogy ne büdösödjön be benne a víz pár óra alatt?
Lehet, hogy az én értetlenségemen múlik, de nem értem minek bele a hypo?
Feltöltöm, kiporszivózok, kitakaritom és elteszem.
Másik változat:
Feltöltöm, porszivózok, valami közbejön, amiért abbahagyom, később befejezem, kitakaritom, elteszem.
Megtörtént már, hogy 1 napot is állt benne a viz,mert nem tudtam kitakaritani, csak félretettem, de akkor nem szaglásztam, és nem is porszivóztam tovább.
A tarály kb 2 literes, annyi viz még a nyári melegben sem büdösödik be pár óra alatt. De ha történetesen be is büdösödne, hát kitakaritod, teszel bele friss vizet és folytatod a porszivózást.
Amennyiben viszont hypot teszel a vizbe, a hypo bűzével fogja elárasztani a porszivó az egész házat.
Vagy nincs igazam?
Ne haragudj, gyerekről nem volt szó, igy nem is érthettem, hogy miért kell, hogy álljon benne a viz.
Az én fiam már felnőtt, igyhát nem igazán vagyok jártas a mai dolgokban, de annak idején, amikor ő volt kicsi, gyógyszertárban lehtett venni egy kicsi nem is tudom minek nevezzem, talán szippantó a helye megfogalmazása. Ez egy kis üvegből készült cső volt a végén egy kis gumiballonnal, amit le lehetett6 venni róla, kimosni és visszatenni, a mi időnkben azzal szippantottuk ki a babáknak az orrából a váladékot.
Mostmár ilyen nincs, hogy ne kelljen kéznél tartani porszivót? Egyszerű volt és higiénikus, és legalább nem hoznád rá a frászt minden alkalommal, amikor bekapcsolod a porszivót. Csak segiteni szeretnék...
Ecetet ne tegyél bele!!!!! Ha gumihoz ér szétmarja!!!! Tapasztalatból írom! Én sajna így jártam. :(
Domesztoszt, hipot viszont tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!