Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Vettünk egy LG hűtőt. Az...

Vettünk egy LG hűtőt. Az italadagolóba csak vizet lehet rakni?

Figyelt kérdés
Az van kiírva rá hogy ne nagyon rakjunk bele vízen kívűl semmit. Nem lehet belerakni mondjuk szörpöt, vagy ízesített ásványvizet? Valahol azt olvastam amiből ki lehet venni a tartályt, abba lehet rakni. Vagy van valami amit lehet bele rakni vizen kívül, akármi? xD

2013. máj. 14. 20:25
 1/2 Zahraa válasza:
Nekem is italadagolós hűtőm van aminek kivehető tartálya van és szoktam belerakni vizen kívül mást is (sőt igazából vizet még talán sose raktam bele). Utána alaposan elmosom és semmi baja nincs.
2013. máj. 17. 09:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor lehet bele rakni colát, meg ilyeneket is? Azért rostost gondolom nem xD A legjobb limonádé lenne ha azt is lehetne. De ha te azt mondod hogy lehet akkor én is kipróbálom :D
2013. máj. 17. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!